Fiul cel mic al Angelinei Jolie, copia fidelă a lui Brad Pitt! Cum arată mezinul familiei

profimedia-0489608825_1b.jpg

Gemenii, în oraș cu mama lor, Angelina Jolie
Fotografii: Gettyimages/ Profimedia

Din ce în ce mai mult seamănă cu tatăl lui! Fiul cel mic al Angelinei Jolie parcă este Brad Pitt în miniatură. Actrița a fost surprinsă recent la o ieșire în oraș cu acesta.

Angelina Jolie (46 de ani) se află de mai multe zile împreună cei șase copii ai săi, Maddox, de 19 ani, Pax, de 17 ani, Zahara, de 16 ani, Shiloh, de 14 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, de 12 ani, într-o vizită la New York. Ea a ieșit la plimbare cu băiatul cel mai mic, Knox. Au fost la barul Momofuku Noodle din Manhattan și apoi la cumpărături. Deși copilul purta mască, toată lumea se uita după el și spunea că e leit tatăl lui. Angelina nu zicea nimic, dar este posibil să o fi durut. Gurile rele spun că ea ar fi deranjată de această asemă

nare. Mai ales după ce fostul soț, Brad Pitt (57 de ani), a câștigat custodia comună asupra copiilor alături de ea. Actorul a luptat în justiţie timp de aproape cinci ani pentru a obţine drepturi egale împreună cu fosta soţie. Şi verdictul de luni, 26 mai, a fost în favoarea sa.

 

Vedeta e deranjată de asemănare

Angelina va continua însă lupta în justiţie, contestând decizia judecătorului. Avocaţii ei au spus că acesta nu a luat în considerare ”nevoile sau dorinţele copiilor”, ceea ce este o violare a codului legal ce permite minorilor cu vârste între 14 şi 17 ani de a depune mărturie. Angelina zice că trei dintre copii au vrut să depună mărturie împotriva lui Brad, dar nu li s-a permis. Judecătorul a dat verdictul după luni bune în care martori şi angajaţi din seviciile sociale i-au intervievat pe copii. Angelina a dat divorţ de Brad în 2016, după 2 ani de căsnicie şi 12 ani de viaţă comună, citând ca motiv ”sănătatea familiei”.Ea l-a acuzat pe Brad că l-a agresat pe fiul lor cel mare, Maddox, care pe atunci avea 15 ani, în timpul unui zbor cu avionul din Franţa spre Los Angeles. Judecătorul a respins acuzaţia pe motiv de lipsă de credibilitate. Brad şi Angelina se mai ”războiesc” şi pentru împărţirea bunurilor comune. În prezent, el are averea de 300 de milioane de dolari, iar ea are în conturi 120 de milioane de dolari.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1