Fiica luptătorului Floyd Mayweather, reţinută după ce a înjunghiat o femeie

iyanna-mayweather.jpg

Iyanna Mayweather, fiica de 19 ani a boxerului Floyd Mayweather

Iyanna Mayweather, fiica de 19 ani a boxerului Floyd Mayweather, a fost reţinută, sâmbătă, după ce a înjunghiat o femeie de 25 de ani, informează dailymail.co.uk.

Incidentul a avut loc la locuinţa din Texas a rapper-ului Kentrell DeSean Gaulden, 20 de ani, cunoscut ca YoungBoy Never Broke Again sau ca NBA YoungBoy. 

Iyanna ar fi avut o relaţie cu Kentrell DeSean Gaulden, care ar fi fost ruptă la finalul anului trecut. Victima, Lapattra Lashai Jacobs, este mama copilului rapper-ului.

Fiica lui Floyd Mayweather, reţinută după ce a înjunghiat o femeie

Kentrell DeSean Gaulden şi Lapattra Lashai Jacobs erau la locuinţa acestuia, când Iyanna Mayweather a sosit şi ea, susţinând că este logodnica rapper-ului şi cerându-i lui Jacobs să plece.

Jacobs a luat-o de păr pe Mayweather ca să o dea afară, apoi conflictul s-a mutat în bucătărie, unde Iyanna a luat un cuţit şi a înjunghiat-o de două ori pe Lapattra, informează news.ro.

Victima a ajuns la spital, unde medicii au stabilit că rănile suferite nu-i pun viaţa în pericol. Iyanna a fost reţinut şi eliberată ulerior pentru o cauţiune de 30.000 de dolari. Ea va fi audiată, luni, de un judecător. Şi YoungBoy a fost reţinut iniţial, dar a fost pus în libertate după scurt timp. Iyanna este fiica lui Floyd Mayweather, 43 de ani, din relaţia cu Melissa Brim.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1