Fiica lui Will Smith, Willow, îi admiră pe Billy Idol şi Lady Gaga

Citeste tot despre: 

Willow Smith, fiica în vârstă de nouă ani a actorului şi cântăreţului Will Smith, spune că este influenţată în muzica sa de Billy Idol şi Lady Gaga, potrivit contactmusic.com.

Willow a făcut senzaţie pe internet cu cântecul său de debut "Whip My Hair", care a avut peste şapte milioane de vizualizări pe YouTube., conform Mediafax.

Willow îşi descrie muzica drept o întâlnire dintre punk rock şi stilul tradiţionalist şi menţionează printre sursele sale de inspiraţie pe Billy Idol, pentru că muzica lui este "foarte personală", şi pe Lady Gaga, pentru că este "drăguţă" şi "îi pasă de cei din jur".

Părinţii fetiţei, Will şi Jada Pinkett Smith, sunt amândoi muzicieni şi actori la Hollywood, el fiind cunoscut pentru hiturile "Boom! Shake The Room", "Wild Wild West", "Miami" şi "Getting Jiggy With It", iar ea fiind solista trupei metal Wicked Wisdom.

Willow a spus că s-a decis să-şi înceapă cariera muzicală la o vârstă atât de fragedă pentru că simte că poate aduce o schimbare . "Dacă m-aş duce într-un turneu cu ei şi i-aş putea urmări, aş spune că exact aşa vreau să fiu. Am vrut să schimb ceva şi să fiu mare şi celebră ca părinţii mei", a spus ea.

Micuţa a mai declarat că a fost sfătuită de părinţi să nu se teamă de ea însăşi, chiar şi atunci când se află în lumina reflectoarelor.

Willow, fiica starului filmului "Bărbaţii în negru/ Men in Black", Will Smith, şi a actriţei Jada Pinkett-Smith, calcă pe urmele fratelui său Jaden în ceea ce priveşte lansarea într-o carieră artistică la o vârstă fragedă. Jaden Smith, în vârstă de 12 ani, a jucat în filmul "Karate Kid", lansat anul acesta, dar şi alături de tatăl său, în filmul "În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness", şi în "Ziua în care Pământul se opri/ The Day the Earth Stood Still".

Willow Smith a apărut alături de tatăl ei în filmele "Legendă vie" şi "Kit Kittredge: O fetiţă americană" şi a asigurat vocea unui personaj din animaţia "Madagascar 2".


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1