Fiica lui Whitney Houston trăiește cu o gaură în gât

bobbi_kristina_brown.jpg

bobbi kristina brown whitnet houston
Bobbi Kristina Brown a fost descoperită, pe 31 ianuarie, inconştientă în cadă
Foto: Hepta

Medicii americani au deconectat-o pe Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe Whitney Houston, de la aparatul de ventilaţie asistată care a ajutat-o să respire de când a fost găsită inconştientă în cada băii sale, luna trecută

Potrivit unei surse din familia lui Bobbi Kristina Brown, nu a fost luată nicio decizie referitoare la deconectarea de la sistemele de menţinere a funcţiilor vitale. Sursa, care a refuzat să îi fie publicată identitatea, a declarat, joi, că starea generală a lui Brown nu s-a schimbat. Îndepărtarea tubului prin care respira este o procedură standard necesară evitării apariţiei infecţiilor, scrie Mediafax.

Potrivit CNN, Bobbi Kristina Brown respiră acum prin intermediul unui orificiu la nivelul gâtului, realizat de medici în urma unei traheotomii, şi, cel mai probabil, va rămâne în aceeaşi stare timp de saptămâni sau luni.

Fiica lui Whitney Houston luptă pentru viața sa

Membri ai familiei au declarat că Brown, în vârstă de 21 de ani, singurul copil al cântăreţilor Bobby Brown şi Whitney Houston, luptă pentru viaţa sa, fiind internată la Emory University Hospital din Atlanta, după ce a fost descoperită, pe 31 ianuarie, cu faţa în jos şi inconştientă în cada din baia casei sale.

Familia a oferit puţine detalii despre tratamentul şi pronosticul medical al tinerei. Bobby Brown a cerut ca intimitatea familiei să fie respectată.

Poliţia din Roswell, statul american Georgia, efectuează o anchetă penală şi a interogat mai multe persoane referitor la circumstanţele care au dus la descoperirea lui Bobbi Kristina în stare de inconştienţă.

Mama tinerei, cântăreaţa Whitney Houston, câştigătoare a şase premii Grammy şi actriţă care s-a luptat mult timp cu dependenţa de droguri, a murit înecată în cada din camera de hotel din Beverly Hills, California, pe 11 februarie 2012. Autorităţile au anunţat că vedeta s-a înecat accidental, în urma consumului de cocaină şi a problemelor cardiace. Whitney Houston a murit la vârsta de 48 de ani.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1