Fiica lui Whitney Houston este pe moarte. Bobbi Kristina se află în fază terminală

bobbi_kristina_whitney_houston.jpg

bobbi kristina brown whitney houston
Bobbi Kristina Brown are șanse minime să își revină. Ea a fost mutată la un centrul pentru bolnavii aflați în faza terminală, iar familia se așteaptă la tot ce e mai rău.
foto: arhivă Click!

Familia cântăreței Whitney Houston că fiica ei, Bobbi Kristina Brown (22 de ani) a fost transferată la un spital de bolnavi aflați în fază terminală. Se pare că ea nu mai are șanse de supraviețuire, după ce a stat 5 luni în comă. Tatăl ei nu pleacă de lângă ea nici o clipă, deși se află în stare de șoc și trece prin momente foarte grele.

De la începutul anului, fiica regretatei artiste Whitney Houston se află în comă, după ce a fost găsită leșinată în apartamentul său. Tatăl lui Bobbi Kristina, Bobby Brown (46 de ani) a fost la căpătâiul fetei în fiecare zi. Deși medicii au încercat să facă tot posibilul pentru ea, se pare că creierul ei a fost afectat ireversibil, relatează mirror.co.uk. Fiica lui Whitney Houston a fost mutată la un centru de spital din Georgia, dedicat bolnavilor aflați în ultima fază, iar familia ei a declarat că acum “soarta ei se află în mâinile lui Dumnezeu”. Familia lui Bobbi Kristina este pregătită pentru ce este mai rău, șansele ca aceasta să își revină sunt aproape imposibile.

Mama ei a murit în circumstanțe similare

Bobbi Kristina a fost găsită inconştientă la sfârşitul lui ianuarie, în cada din apartamentul ei, de către soţul ei, Nick Gordon (25 de ani). Ea fost dusă de urgenţă la spital, unde medicii au pus-o în comă indusă. În urmă cu aproape trei ani, la 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a arătat faptul că artista s-a înecat, "în apă extrem de fierbinte", care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cântăreţe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorţat în 2007.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1