Fiica lui Whitney Houston a deschis ochii pentru prima oară

Whitney Houston, Bobbi Kristina.jpg

Whitney Houston Bobbi Kristina
În urmă cu trei ani, pe 11 februarie, Whitney Houston a fost găsită moartă în cadă
Foto: Guliver Splash

Bobbi Kristina Brown, descoperită fără semne vitale în cada din reşedinţa ei, pe 31 ianuarie, se simte mai bine şi a deschis ochii pentru prima dată de când a fost conectată la aparatele de menţinere a funcţiilor vitale, a anunţat una dintre mătuşile ei.

Descoperită în stare de inconştienţă în cada din vila ei, fiica lui Whitney Houston se afla de peste o săptămână în comă şi conectată la aparatele de respiraţie asistată. Potrivit mai multor tabloide americane, Bobbi Kristina ar fi urmat să fie deconectată de la aparatele care o menţineau în viaţă în noaptea de miercuri spre joi, pe 11 februarie, în ziua în care s-au împlinit exact trei ani de la decesul mamei sale.

Informaţia a fost dezminţită în ziua următoare de familia tinerei. În plus, una dintre mătuşile ei, Leolah Brown, a infirmat toate zvonurile şi a anunţat cu ocazia unui interviu acordat pentru Fox 5 Atlanta că Bobbi Kristina "se simte mai bine", scrie Mediafax.

"A deschis ochii. Krissi se simte bine, acum. Cu adevărat!", a spus Leolah Brown, conform mirror.co.uk.

Iubitul lui Bobbi Kristina Brown, anchetat

Shayne Brown, un verişor al pacientei internate în Atlanta, a confirmat la rândul său că Bobbi Kristina se simte mai bine. Totuşi, tânăra ar depinde în continuare de aparatele care o ajută să respire şi s-ar afla în continuare în comă, "dar poate să facă anumite lucruri", a explicat mătuşa ei.

Poliţia americană a iniţiat între timp o anchetă, întrucât Bobbi Kristina prezenta urmele unor lovituri pe corp şi în zona feţei în momentul în care a fost descoperită în stare de inconştienţă şi transportată de urgenţă la spital. Potrivit unor surse, principalul suspect este considerat Nick Gordon, iubitul tinerei, cu care aceasta avea o relaţie conjugală marcată de dispute frecvente. Mătuşa ei a declarat pe un ton categoric: "Sper că el va fi condamnat". De asemenea, Leolah Brown a îndepărtat ipoteza unei posibile tentative de sinucidere a nepoatei sale: "Krissi nu ar fi făcut asta niciodată, toată familia ştie acest lucru. Această opţiune nici nu există. Krissi iubeşte prea mult viaţa".

Trei ani de la moartea lui Whitney Houston

În urmă cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cântăreaţă americană Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy. Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat în cadă, "în apă extrem de fierbinte", care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreţei a reprezentat o "moarte accidentală prin înecare", iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat "o maladie cardiacă şi consumul de cocaină".

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cântăreţe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorţat în 2007. Ea a devenit cunoscută publicului american la jumătatea anilor 2000 graţie reality show-ului "Being Bobby Brown", în care a apărut adeseori alături de părinţii ei.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1