Fiica lui Steven Seagal este un model plus-size. Uite cum arată!

steven.jpg

Steven Seagal, fosta soție și fiica lor, Arissa
foto: arhivă
Citeste tot despre: 

Părinții ei sunt actorul Steven Seagal și fostul model Kelly LeBrock, așa că era greu ca Arissa să se țină departe de lumina reflectoarelor. În prezent, Arissa (24 de ani) încearcă să-și dobândească notorietatea grație reality-show-ului „Growing Up Supermodel”.

Nu are o relație strânsă cu tatăl său, actorul Steven Seagal, mai ales că acesta nu a susținut-o nicio clipă în profesia sa, cea de model plus-size. Totuși, recunoaște că-și dorește mai mult ca oricând să se apropie de el și că face eforturi considerabile pentru a se reconcilia cu el. ”M-a sunat și mi-a spus că participarea mea în această emisiune este o greșeală. De fapt, eu și cu el n-am mai vorbit de foarte mult timp, căci așa se întâmplă, de regulă, lucrurile între noi. Din păcate, nu vorbim prea mult.”, spune ea despre relația cu celebrul ei tată.

Iată cum arată fiica de 24 de ani a actorului!

loading...

Citește și

  • Prezent în România pentru nişte filmări, actorul american Steven Seagal a aflat despre subiectul sensibil al câinilor maidanezi şi, impresionat, a decis să facă o faptă bună. Mâine, va adopta un căţel de la centrul Dogtown.

  • Actorul Steven Seagal, în vârstă de 60 de ani, s-a apucat de antrenat copiii Rusiei! La o vizită în Rusia, el a hotărât împreună cu preşedintele ţării, Vladimir Putin, de 60 de ani, să salveze ţara de sedentarism.