Fiica lui Johnny Depp și-a etalat sfârcurile pe covorul roșu de la Cannes

lily-rose_depp_main.jpg

lily rose depp
Lily-Rose Depp are aproape 18 ani și este deja un nume cunoscut în lumea modei
Foto: Getty

Ce de-a 70-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes a debutat miercuri, 17 mai, în ziua în care o mulțime de vedete de prim rang au pășit pe covorul roșu al unuia dintre cele mai elegante evenimente ale anului.

Dacă Monica Bellucci a atras atenția cu gestul de a-și săruta colegul de prezentare, dar și cu frumusețea și vigoarea pe care le afișează și la 52 de ani, Lily-Rose Depp, fata lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, a uimit cu îndrăzneala. La nici 18 ani, modelul devenit deja un nume în industria modei și imaginea casei Chanel a ales să-și etaleze sfârcurile chiar pe covorul roșu, dar și pe scena festivalului, acolo unde l-a declarat oficial deschis, alături de regizorul iranian Asghar Farhadi.

Tânăra a ales o rochie de inspirație grecească, marca Chanel, lungă și cu decupaje laterale, la care nu și-a pus sutien, așa că lentilele fotografilor au fost focusate pe zona bustului. Lily-Rose a debordat de încredere și și-a purtat ținuta cu mândrie.

h_53525350.jpg

lily-rose depp
Lily-Rose Depp a avut o apariție îndrăzneață la Cannes
Foto: EPA

h_53525127.jpg

lily-rose depp
Lily-Rose a fost preferata fotografilor de la Cannes
Foto: EPA

h_53525043.jpg

lily-rose depp
Lily-Rose a purtat o rochie Chanel
Foto: EPA

 

Loading...
 
 

Citește și

  • lily rose depp

    Lily-Rose Depp, fiica adolescentă a lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, a pozat fără sutien pentru revista ”Vogue”. Imaginile nu au trecut neobservate. Dimpotrivă, frumoasa Lily a fost aspru criticată pentru decizia de a se lăsa fotografiată goală.

  • Lily-Rose, Fiica Johnny Depp, model, Jude Law, Sean Penn, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone

    A ajuns în doar doi ani să fie curtată de case mari de modă şi să devină imaginea parfumurilor de fiţă! Lumea îi spune lui Lily-Rose (17 ani) că seamănă cu mama ei Vanessa Paradis, dar că are personalitatea rebelă a tatălui. Aşa că s-a lăsat de şcoală şi s-a făcut vedetă.

  • Se spune că așchia nu sare departe de trunchi. Ei bine, și-n cazul acestor trei tinere se aplică această zicală, căci adolescentele sunt copiile fidele ale mamelor lor. Haideți să vedem despre cine e vorba!

  • lily rose campania chanel

    Lily-Rose Depp dorește să-i calce pe urme mamei sale, celebra Vanessa Paradis, în ceea ce privește orientarea profesională. Și să nu credeți că așteaptă să-i pice vreun contract din cer, fiica lui Johnny Depp face tot ce îi stă în putință să-i convingă pe designerii celebri să lucreze cu ea.