Fiica lui Johnny Depp, în sânii goi. Imaginea care a provocat un imens scandal

lily-rose_depp_main.jpg

lily rose depp
Lily-Rose Depp are 18 ani și este deja un nume cunoscut în lumea modei
foto: Getty Images

Lily-Rose Depp, fiica adolescentă a lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, a pozat fără sutien pentru revista ”Vogue”. Imaginile nu au trecut neobservate. Dimpotrivă, frumoasa Lily a fost aspru criticată pentru decizia de a se lăsa fotografiată goală.

La numai 17 ani, Lily-Rose Depp își construiește deja o carieră solidă. În modă, în cinematografie… deocamdat tot ce atinge se transformă în aur. Și totuși, cea mai recentă decizie a adolescentei, de a poza goală pentru revista ”Vogue”, a provocat un imens scandal.

Cu sânii goi, acoperiți doar de mâinile frumoasei Lily-Rose, purtând doar un colier din perle, adolescenta este, cu siguranță, seducătoare. Fanii fiicei lui Johnny Depp au protestat însă vehement.

”Are doar 17 ani, ar fi putut să mai aștepte”, ”Este mult prea devreme, puneți hainele pe tine! Ești mult mai frumoasă îmbrăcată”, ”E minoră, iar părinții au fost de acord cu așa ceva?”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile care au însoțit imaginea publicată pe rețelele de socializare.

Au fost însă și voci care i-au sărit în apărare adolescentei, lăudând calitatea fotografiei. ”Felicitări fotografului și mulțumiri domnișoarei Lily-Rose pentru acest zâmbet, care o prinde foarte bine”, a scris un admirator. Altcineva a observat asemănarea dintre Lily-Rose și mama ei, actrița și cântăreața Vanessa Paradis. ”Fabuloasă, exact ca Vanessa!”

A post shared by TOM MUNRO (@tommunrostudio) on

Loading...

Citește și