Fiica lui Demi Moore a făcut senzaţie la Globurile de Aur într-un costum al unui brand românesc

rumer.jpg

rumer willis fiica demi moore bruce willis globurile de aur costum brans romanesc
Rumer Willis a fpcut furori la Globurile de Aur
foto: arhiva personală

Rumer Willis, fiica lui Demi Moore şi a lui Bruce Willis, a atras toate privirile pe covorul roşu al Galei Gold Meets Golden din Los Angeles. Bruneta, despre care specialiştii din industria de entertainment americană spun că este etalon al noii generaţii de staruri de la Hollywood, şi-a făcut apariţia purtând un costum roşu elegant creat de un celebru brandul vestimentar românesc, preferat de vedetele noastre.

Rumer a generat o avalanşă de blitzuri în rândul fotoreporterilor prezenţi la eveniment, criticii de modă apreciind faptul că vedetă a ales o ţinută vestimentară în tendinţele anulei 2017, în culoarea vedetă a anului 2017, şi nu o clasică rochie de seară, aşa cum au procedat celelalte invitate ale evenimentului. Specialiştii din industria de fashion au catalogat-o pe Rumer Willis drept „Style Crush of Today”, descriind-o drept „Classy Lady în Red”.
Rumer a purtat sacou roşu din stofă din lână, căptuşit integral cu mătase naturală în aceeaşi nuanţă, şi pantalon larg. Vedeta a ales să poarte în mod curajos o bustieră albă pe sub sacou.

rumer-willis.jpg

rumer willis fiica demi moore bruce willis globurile de aur costum brans romanesc
Rumer a purtat un costum elegant pe covorul roşu
foto: arhiva personală

Modelul costumului roşu, pe care Rumer l-a purtat la Gold Meets Golden Gala, a fost creat de Styland în primăvară anului trecut şi a fost purtat inclusiv de vedete din România precum Malvina Cervenschi, Geanina Ilieş, Adelina Pestriţu, Carmen Negoiţă, Ana Morodan, Ana Ularu, Mirela Vaida, Carmen Brumă, Alice Peneaca ori Larisa Udilă (finalista “Bravo, ai stil”).
 
Loading...

Citește și

  • Demi Moore de nerecunoscut fata

    E distrusă! După tragedia de pe proprietatea ei, actriţa de 52 de ani nu îşi mai revine din şoc. Ia calmante şi antidepresive cu pumnul şi e cu nervii la pământ! Miercuri (22 iulie), paparazzii au suprins-o pe Demi Moore la cumpărături cu fiicele ei, prin New York. Actriţa a şocat cu faţa ei plină de bube, riduri şi cu colţurile gurii căzute.

  • Fiica lui Demi Moore o ia pe urmele mult mai celebrei ei mamei. Tânăra s-a dezbrăcat în timpul unui videoclip, pentru site-ul stylelikeu.com.

  • Rumer Willis si Demi Moore

    Par surori identice! Demi Moore şi fiica ei cea mare, Rumer Willis, s-au îmbrăcat la fel şi au şocat întreaga lume cu asemănarea lor izbitoare. Fetei îi place foarte mult s-o imite pe celebra ei mamă.

  • rumer willis logodita partner dans

    În prezent este concurentă la show-ul american ”Dancing With The Stars”, așa că a intrat încet, încet în atenția presei. Mai întâi cu vestimentațiile scenice îndrăznețe pe care le-a schimbat pe parcursul emisiunii, iar acum cu un inel care pare a fi de logodnă și despre care nimeni nu știe nimic.