Fiica lui Annette Bening s-a făcut băiat

„Sunt foarte mândră de el!” Spune Annette Bening despre fiul său transsexual Stephen Ira. Prima oară, când a aflat că vrea să-şi schimbe sexul, a fost foarte supărată. Între timp, s-a împăcat cu ideea.

Annette Bening (61 de ani) a vorbit deschis, recent, într-un interviu, despre fiul ei transsexual Stephen Ira, de 27 de ani. “Reuşeşte să treacă prin procesul de schimbare a sexului într-un mare stil şi cu mare inteligenţă”, a spus vedeta. Stephen Ira a fost fiica cea mare a acesteia, numită Kathlyn, pe care o are din căsnicia de aproape 30 de ani cu Warren Beatty (82 de ani). Părinţii săi celebri au aflat în 2010 că vrea să-şi schimbe sexul şi s-au şocat. Multă vreme au încercat să o facă să-şi schimbe această decizie. Dar nu au avut ce să-i facă. După un îndelung tratament hormonal, Kathlyn a devenit Stephen Ira şi vrea să-şi facă şi operaţia finală de shimbare a sexului. “E revoluţionar, un geniu, eroul meu”, a spus şi Warren  despre fiul transsexual care e scriitor. Cu o avere comună de 118 milioane $, Annette Bening şi Warren Beatty mai au 3 copii, Benjamin, de 25 de ani, Isabel, de 22 de ani, şi Ella, de 19 ani.

15-vedete-foto1-3-col.jpg

Stephen Ira, de 27 de ani, i-a convins pe părinţii lui celebri că nu se mai voia fată

 

Şi fiica Angelinei Jolie îşi schimbă sexul

Shiloh Jolie-Pitt (13 ani), primul copil biologic al Angelinei Jolie (44 de ani) şi al lui Brad Pitt (55 de ani), s-ar afla de asemenea sub un tratament de schimbare de sex. Ar finanţa transformarea fiicei în băiat chiar mama sa. Actriţa nu a confirmat nimic oficial. Shiloh ar fi început în luna aprilie tratamentul hormonal de schimbare a sexului. Operaţia de schimbare de sex va putea fi posibilă doar când va împlini 21 de ani. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • S-a născut băiat, dar toată adolescenţa i s-a părut că nu trebuia să poarte pantaloni, ci mai degrabă fuste. În sfârşit, la 21 de ani, Emanuel şi-a împlinit visul: a devenit femeie şi cu trupul. Acum, tânărul originar din judeţul Vaslui locuieşte în Spania şi e fotomodel. În ţară, însă, se judecă cu autorităţile române pentru ca noua identitate să fie consemnată potrivit legii.

  • Shiloh și Angelina Jolie

    Shiloh Jolie-Pitt (13 ani) s-ar afla în prezent sub un tratament de schimbare de sex, finanțat chiar de mama sa, Angelina Jolie (44 de ani). Actrița nu a confirmat nimic oficial, mai ales că procesul pentru custodia copiiilor încă nu s-a încheiat.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1