Fiecare cu ce-i place! Jennifer Lopez cu inelul de logodnă, fostul iubit cu o bombă sexy

jennifer_lopez_casper_smart_plaja.jpg

jennifer lopez casper smart iubita
Hârjoneli pe plajă versus relxare
Foto: colaj Click! / Profimedia

Casper Smart fostul iubit al lui Jennifer Lopez, nu stă și plânge în pumni după aflarea veștii că diva s-a logodit cu Alex Rodriguez. Ba din contră, pare că nu-i pasă chiar deloc. Dansatorul a fost surprins pe o plajă din Miami alături de o brunetă focoasă, iar fotoreporterii americani au fost pe fază să surprindă hârjonelile. De cealaltă parte, și J.LO și-a petrecut ultimele zile tot pe plajă, dar în Bahamas, alături de proaspătul său logodnic.

Coca, un model cu forme voluptoase, pare că i-a intrat la inimă lui Casper Smart (31 de ani). Cei doi amorezi au fost surprinși în ipostaze fierbinți pe plajă și în apă, ba chiar au oferit un show sexy tuturor celor care s-au uitat îndelung la ei. Nici că le-a păsat: s-au sărutat, s-au îmbărțișat și au râs cu gura până la urechi.

casper_smart_profimedia-0418994433.jpg

casper smart coca plaja
Casper Smart și Coca au oferit un show fierbinte
Foto: Profimedia

casper_smart_cu_iubita_profimedia-0418995230.jpg

casper smart
Coca a făcut furori cu formele sale
Foto: Profimedia

 

Jennifer Lopez și Casper Smart au fost împeună cinci ani

gettyimages-506044340.jpg

casper smart jennifer lopez
Jennifer și Casper au fost împreună aproape cinci ani
Foto: Getty

 

Jennifer a mai fost căsătorită de trei ori și a mai avut câteva relații faimoase. După despărțirea de Marc Anthony, tatăl copiilor ei, J.Lo a sărit în brațele lui Casper, cel care îi era dansator. Cu urcușuri și coborâluri, relația a adurat aproape cinci ani. Cei doi s-au despărțit în 2016. La începutul lui 2017, solista începea să se întâlnească cu Alex Rodriguez, viitorul ei soț.

Jennifer Lopez a primit un inel de un milion de dolari

inel_de_logodna_jennifer_lopez.jpg

inel de logodna jennifer lopez
Inelul primit de J.Lo a costat un milion de dolari
Foto: arhivă personală

 

Zilele trecute au curs felicitările pentru Jennifer Lopez. Diva de 49 de ani a fost cerută în căsătorie de Alex Rodriguez, fost jucător profesionist de baseball, în prezent comentator sportiv. Cuplul a sărbătorit de curând doi ani de relație, așa că Alex și-a luat inima în dinți și, într-un cadru idilic din Bahamas, a pus marea întrebare. Momentul a fost unul emoționant, drept dovadă stând și imaginile pe care cei doi le-au împărtășit cu întreaga lume.

De când a primit diamantul pe deget, J.LO nu se mai desparte de prețioasa bijuterie care l-a costat pe viitorul ei soț nu mai puțin de un milion de dolari.

profimedia-0419007295.jpg

jennifer lopez alex rodriguez
Relaxare în Bahamas pentru Jennifer Lopez și proaspătul ei logodnic
Foto: Profimedia

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1