Rihanna şi Kourtney Kardashian şi-au arătat fundul în nămeţi

rihanna_la_26_de_ani.jpg

rihanna a pozat in costum pe baie pe zapada la varsta de 26 de ani
Rihanna (30 de ani) a dat tonul fotografiilor în costum de baie pe zăpadă la vârsta de 26 de ani
foto Instagram
Citeste tot despre: 

Ultima fiţă anul ăsta: poate să ne lovească-ngheţul, ele tot îşi arată funduleţul. Starurile internaţionale precum Kourtney Kardashian, în vârstă de 39 de ani, şi Rihanna de 30 de ani, au lansat o modă de sezon: pozează sexy printre nămeţi. Şi pentru că au ce arăta, au umplut internetul de fotografii.

Nici gerul Bobotezii nu le opreşte pe bombele sexy din pozat. Kim Kardashian, în vârstă de 38 de ani a reuşit să o convingă şi pe sora ei mai mare Kourtney să pozeze în nămeţi. Iar fosta iubită a lui Justin Bieber, Sahara Ray, în vârstă de 25 de ani, a făcut o pasiune din a-şi poza fizicul din toate unghiurile, acoperit cu nişte costume de baie minuscule. Însă, e bine să îi dăm Cezarului ce e al Cezarului. Moda fotografiilor în zăpadă a fost lansată de Rihanna, acum patru ani. Şi după ce a spart gheaţa, a început puhoiul. Kendall Jenner, de 23 de ani, a urmat exemplul surorilor ei vitrege şi a defilat aproape goală prin nămeţi. Evident, aceste prestaţii artistice au fost postate pe conturile de Instagram şi au fost răsplătite cu milioane de aprecieri.

Iată cum au pozat bombele sexy!

kendall_jenner.jpg

kendall jenner pozat în ctstum de baie in zapada
Kendall Jenner, 23 de ani, mai sexy decît Crăiasa Zăpezii
foto Instagram

 

kim_kardashian.jpg

kim kardashian sexy pe zapada
Kim Kardashian, 38 de ani, nu se sperie de frig şi nămeţi
foto Instagram

kourtney_kardashian.jpg

kourtney kardashian
Kourtney Kardashian, de 39 de ani, păstrează tradiţia familiei la capitolul poze sexy
foto Instagram

sahara_ray.jpg

saraha ray fosta iubita a lui justin bieber
Sahara Ray, 25 de ani, îi dă încă un motiv lui Justin Bieber să îi pară rău că a părăsit-o
foto Instagram
Loading...

Citește și

  • Evenimentul s-a dorit a fi un mod inedit de aniversare a celor 10 de ani de existenţă a galeriei de artă LS Lowry din orăşelul britanic Salford.

  • Este al cincilea an consecutiv când se ţine "Ziua mondială a grădinăritului în pielea goală", eveniment în care toţi cei care au grădină se pot îngriji de ea, complet dezbrăcaţi. Şi nu doar atât. Sărbătoarea promovează nudismul în mijlocul naturii - în iarbă, în pădure, pe câmp şi nu doar pe plajă, cum se practică în mod regulat.