Rihanna este însărcinată? Cu ce burtică defilează cântăreața

da.jpg

rihanna artista ingrasat kilograme
Ținuta improvizată de cântăreață depășește orice imaginație
foto: Hepta

Sătulă de faptul că toată lumea comentează despre kilogramele ei în plus, Rihanna a găsit soluţia salvatoare. Nu s-a pus pe slăbit, ci iese din casă în cele mai ciudate şi horror outfit-uri. Atât de horror că nimeni nu mai vorbeşte despre silueta ei durdulie, ci despre hainele pe care le poartă.

Paparazzi de peste Ocean au surprins-o pe artistă în New York, în timp ce intra într-un studio foto, “Milk Studio”, cel mai probabil pentru un shooting.

hepta_3026955.jpg

rihanna franta palat prima doamna
Rihanna alături de Prima Doamnă a Franţei
foto: Hepta

Cântăreaţa de 29 de ani a ales o pereche de pantaloni scurţi din denim. În partea de sus a purtat două sacouri pe care le-a unit cu nasturii, iar spatele l-a lăsat gol, legând sacourile cu bretelele de la sutien. Ce a atras atenția de prima dată a fost burtica divei, vizibil mai mare. Cum nu este primul zvon că Rihanna ar fi însărcinată, pozele acestea vin parcă să confirme asta. 

rihanna franta palat prima doamnaZoom
Riri vrea să reinventeze moda
foto: Hepta

 

Pe de altă parte, criticii au spus că ținuta ciudată nu a avantajat-o absolut deloc, iar încălţările din picioare au fost de-a dreptul bizare. Ea a purtat o pereche de pantofi stiletto, peste care a pus un plastic care semăna mai degrabă cu o pungă.

rihanna artista ingrasat kilogrameZoom
Și-a pus pungi în picioare peste pantofii cu toc
foto: Hepta

 

Geanta transparentă şi mare se asorta cu pantofii. În geantă se putea zări un cluch negru, ediţie limitată Alexander Wand, care costă aproximativ 5.000 de dolari, scrie Daily Mail. Geanta care are forma unui teanc de dolari este încrustată cu 10.263 de cristale Swarovski.

rihanna costum carnavalZoom
A purtat două sacouri legate la spate de bretele de sutien
foto: Hepta

 

 

loading...

Citește și