Fetelor, vi se vede chiar tot!

15-foto1-85-180-gettyimages-873296900.jpg

Rita Ora şi-a arătat chiloţii

Fac orice numai să fie în centrul atenţiei! Rita Ora a venit cu chiloţii la vedere la MTV Europe Music Awards. Ana Braga a ieşit pe stradă în rochie transparentă. Amber Turner şi-a arătat părţile intime.

Cunoscută pentru nonconformisul ei, dar şi pentru hit-uri cum ar fi “RIP” şi “How we do party”, cântăreaţa britanică Rita Ora (26 de ani) a şocat publicul la gala premiilor MTV Europe Music Awards, care a avut loc duminică la Londra. În calitate de gazdă, ea a păşit pe covorul roşu îmbrăcată într-un halat alb care îi lăsa chiloţii albi la vedere.

Zoom
Ana Braga, în rochie transparentă pe stradă

Pe cap a avut un prosop tot de culoare albă, ca şi când atunci ar fi ieşit din baie. Cu toate acestea, la gât a purtat un colier foarte scump şi pantofi cu toc. Ea a glumit că s-a prezentat în ţinuta caraghioasă fiindcă nu a avut timp să-şi pregătească ceva mai ca lumea! Numai că s-a ales cu destule critici. Însă bărbaţii care o adoră au fost încântaţi de ţinuta sexy a divei care are o avere de 16 milioane de dolari. Fotomodelului brazilian Ana Braga (35 de ani) îi place de asemenea să iasă în evidenţă cu orice preţ.

Zoom
Amber Turner fără chiloţi la club

Ea a întors toate capetele apărând pe stradă, recent, în Los Angeles, îmbrăcată într-o rochie transparentă mov, fără sutien, cu sânii la vedere, şi o geacă albastră. Actriţa britanică Amber Turner (24 de ani), cunoscută pentru apariţiile din reality show-uri şi pentru rolul şi din serialul “Towie”, a fost însă şi mai îndrăzneaţă. Ea a apărut fără chiloţi, sâmbătă, într-un club din Essex, la aniversarea prietenei ei, Sophie Kasaei (28 de ani), vedetă de reality show. Blonda sexy a purtat o rochie albastră foarte mulată pe corp, cu spărtură adâncă pe picior, care îi lăsa la iveală părţile intime.

 

loading...