Fetelor, ultima fiţă: se poartă crăpătură mare la rochiţă!

11-foto1-75-190-gettyimages-xzc634298668.jpg

Heidi Klum, 43 de ani Fotomodel Avere: 70 milioane $

Gala caritabilă anuală amfAR, de la New York, dă ora exactă în materie de modă. În prezenţa Donatelei Versace, cele mai sexy fotomodele din lume au defilat în lumina reflectoarelor în rochii sclipitoare cu tăieturi adânci.

A plouat cu dive sexy în noaptea de miercuri spre joi, la New York, la gala Fundaţiei pentru Cercetare în domeniul SIDA, amfAR. Şi parcă toate s-au vorbit între ele să vină cu rochii de seară cu crăpături ameţitor de adânci. Heidi Klum (43 de ani) a venit la localul Cipriani Wall Street însoţită de iubitul ei Vito Schnabel, 30 de ani, îmbrăcată într-o rochie semnată Atelier Versace.

Ea s-a sărutat pe gură cu prietena ei cea mai bună Naomi Campbell (46 de ani), când a văzut că şi aceasta din urmă a venit cu o rochie similară, creată de aceeaşi casă de modă. Singura care nu a purtat rochie de seară a fost Scarlett Johansson (32 de ani), care a venit îmbrăcată într-un costum bărbătesc.

11-foto2-75-190-gettyimages-634300146.jpg

Naomi Campbell, 46 de ani Fotomodel Avere: 48 milioane $

Alessandra Ambrosio (35 de ani) şi Paris Hilton (35 de ani) au ţinut morţiş să stea la aceeaşi masă cu Naomi şi Heidi. La finalul serii au pozat toate patru într-un cadru memorabil în care toate şi-au dezvelit copanele până mai sus de pulpe. Din 1985, de când a fost înfiinţată fundaţia de către Elizabeth Taylor şi Mathilde Krim, gala amfAR a fost principalul prilej pentru marile case de modă să lanseze colecţiile de toamnă.

11-foto3-75-190-gettyimages-634302954.jpg

Alessandra Ambrosio, 35 de ani Fotomodel Avere: 45 milioane $

Donaţiile pe care fundaţia le face în domeniul cercetării pentru găsirea unui tratament împotriva virusului HIV sunt de peste 30 de milioane  de dolari în fiecare an. La gala organizată la New York se strâng peste 60% din fonduri. A plouat cu dive sexy în noaptea de miercuri spre joi, la New York, la gala Fundaţiei pentru Cercetare în domeniul SIDA, amfAR. Şi parcă toate s-au vorbit între ele să vină cu rochii de seară cu crăpături ameţitor de adânci. Heidi Klum (43 de ani) a venit la localul Cipriani Wall Street însoţită de iubitul ei Vito Schnabel, 30 de ani, îmbrăcată într-o rochie semnată Atelier Versace.

11-foto4-75-190-rexfeatures_8325937ac.jpg

Paris Hilton, 35 de ani DJ, actriţă Avere: 100 milioane $

Ea s-a sărutat pe gură cu prietena ei cea mai bună Naomi Campbell (46 de ani), când a văzut că şi aceasta din urmă a venit cu o rochie similară, creată de aceeaşi casă de modă. Singura care nu a purtat rochie de seară a fost Scarlett Johansson (32 de ani), care a venit îmbrăcată într-un costum bărbătesc. Alessandra Ambrosio (35 de ani) şi Paris Hilton (35 de ani) au ţinut morţiş să stea la aceeaşi masă cu Naomi şi Heidi. La finalul serii au pozat toate patru într-un cadru memorabil în care toate şi-au dezvelit copanele până mai sus de pulpe. Din 1985, de când a fost înfiinţată fundaţia de către Elizabeth Taylor şi Mathilde Krim, gala amfAR a fost principalul prilej pentru marile case de modă să lanseze colecţiile de toamnă. Donaţiile pe care fundaţia le face în domeniul cercetării pentru găsirea unui tratament împotriva virusului HIV sunt de peste 30 de milioane  de dolari în fiecare an. La gala organizată la New York se strâng peste 60% din fonduri.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1