Femeia cu cei mai frumoși sâni din lume a ajuns în România! Cum s-a pozat în zăpadă

Declarată de multe ori cea mai sexy femeie din lume, sau femeia cu cei mai frumoși sâni naturali din lume, Emily Ratajkowski a venit în mare secret în România.

”Magia Hollywood-ului vine în România”, a scris Emily în dreptul primei poze pe care și-a făcut-o de când a ajuns în România.

Potrivit informațiilor obținute de Click!, Emily se află în România pentru a filma pe platourile la Castel Film un proiect care ar putea avea numele ”Welcome Home”, și pentru care filmează mai mulți actori de la Hollywood. Tot aici, sexy actrița va filma câteva spoturi publicitare. 

Emily Ratajkowski (26 de ani) este considerată vedeta cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume. Nurii ei au fost admiraţi de milioane de oameni în pelicula “Gone Girl”, acolo unde are o scenă de sex cu actorul Ben Affleck.

Emily are mare succes şi-n mediul online. Şatena a reuşit performanţa să adune pe contul ei de Instagram peste 16 milioane de fani. O cifră uriaşă, dacă stăm să ne gândim că actriţa Eva Mendes are doar un milion de urmăritori, iar cântăreaţa Rita Ora are puţin peste 12 milione de admiratori.
 

loading...
Loading...

Citește și

  • emily ratajkowski topless sani goi

    A făcut senzaţie în videoclipul melodiei Blurred Lines, iar acum i-a cucerit pe producătorii de la Hollywood. Modelul englez Emily Ratajkowski (23 de ani) şi-a arătat iar trupul perfect în toată splendoarea. A pozat nud în cadă şi a publicat imaginea pe contul ei de Instagram.