Femei care iubesc femei. Trei cupluri celebre de lesbiene

shutterstock-103697249.jpg

Relația lor durează din anul 2004 foto Shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Homosexualitatea nu mai este de mult un subiect tabu, cel puţin nu în ţările dezvoltate, unde legile privind căsătoriile între persoanele de acelaşi sex au devenit, în ultimii ani, din în ce mai permisive. În lumea divertismentului există chiar câteva cupluri sudate de lesbiene, cum este cel format din Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi.

Totodată, persoanale LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali – n.red.) din industria divertismentelui, dar nu numai, au devenit din ce în ce mai vocale, militând pentru drepturile lor.

Fie că au lansat anunţul prin intermediul reţelelor sociale, a show-urilor de televiziune sau prin declaraţii în cadrul unor evenimente, nume sonore precum Ellen DeGeneres, Jodie Foster şi Cynthia Nixon au făcut-o cu mândrie.

Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi

Actriţa de comedie şi realizatoarea TV americană Ellen DeGeneres şi actriţa Portia de Rossi şi-au jurat iubire veşnică în anul 2008, într-o ceremonie privată, desfăşurată la locuinţa lor din Los Angeles şi la care au participat doar 19 persoane.

Citește aici de ce au ales să se căsătorească, de ce cuplul lor este unul special și despre alte cupluri celebre de lesbiene.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1