Fata lui Whitney Houston s-a trezit din comă!

Bobbi Kristina Brown, Bobby Brown

bobbi kristina bobby brown
Bobbi Kristina Brown (22 de ani) și tatăl ei, Bobby Brown

La aproape 3 luni de când a fost găsită în stare de inconştienţă în cada cu apă, Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, s-ar fi trezit din comă în urmă cu câteva zile. Cel puţin aşa suţine tată ei, cântăreţul Bobby Brown.

“Bobbi s-a trezit, mă priveşte”! A spus Bobby Brown, pe scenă, în timpul unui concert pe care l-a susţinut sâmbătă, 18 aprilie, provocând uimire în rândul mulţimii prezente în sală. În vârstă de 22 de ani, Bobbi Kristina Brown se află internată de trei luni în spital. Site-ul american TMZ, care a dat publicităţii înregistrarea în care cântăreţul face această declaraţie, pune însă la îndoială veridicitatea acesteia. Chiar dacă s-ar fi trezit din comă, fata ar urma să se confrunte cu grave sechele în urma accidentului.

Bătălie pentru averea de 20 de milioane de dolari

De când a fost găsită în stare de inconştienţă în cada cu apă, sâmbătă, 3 februarie, toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură veşti despre fiica lui Whitney Houston. Între tatăl şi bunica sa, Cissy Houston, ar fi izbucnit un “război”, el insistând să nu o deconecteze de la aparatele care o ţin în viaţă, iar ea acceptând să fie lăsată să moară. Gurile rele spun că familia maternă ar urmări să pună mâna pe moştenirea de 20 de milioane de dolari care i-a rămas sărmanei Bobbi Kristina de la mama ei, celebra Whitney Houston, decedată la 11 februarie 2012, la numai 48 de ani.

Loading...