Fata lui Barack Obama, de mână cu iubitul prin Londra, într-o rochie incredibil de scurtă

malia_obama_iubit.jpg

malia obama si iubitul rory farquharson
Malia Obama și Rory Farquharson, îndrăgostiți lulea prin Londra
foto: Hepta

Fata cea mare a lui Barack Obama pare îndrăgostită lulea de iubitul britanic și, mai nou, de moda britanică. Malia Obama a fost surprinsă recent de paparazzi la plimbare prin Londra mână-n mână cu Rory Farquharson. Toți au remarcat rochia incredibil de scurtă a fiicei fostului președinte american.

Malia Obama (20 de ani) și Rory Farquharson au fost surprinși de paparazzi la plimbare printr-o zonă selectă a Londrei săptămâna trecută. Fiica cea mare a fostului președinte american pare îndrăgostită lulea nu doar de puștiul de bani gata – fiul unui bancher britanic, ci și de moda din Regat.

malia_obama_rory_farquharson.jpg

malia obama si iubitul rory farquharson
Malia Obama și Rory Farquharson, de mână prin Mayfair, Londra
foto: Hepta

 

Pentru plimbarea romantică prin Londra, Malia a ales o rochie albă foarte scurtă și o pereche de bocanci de la Dr Martens, în valoare de 150 de euro. Rory a purtat o cămașă roz și pantaloni bleumarin.

Malia Obama și Rory Farquharson, amândoi studenți la Harvard

Malia și Rory formează un cuplu din noiembrie anul trecut, când au fost surprinși sărutându-se înaintea unui meci de fotbal între Harvard și Yale. ”Bărbatul misterios” care o ținea strâns în brațe pe fiica cea mare a fostului președinte american s-a dovedit a fi o adevărată ”partidă”, el însuși student la Harvard, precum Malia, fost elev al uneia dintre cele mai prestigioase școli din Anglia, fiul unui bancher britanic.

Malia Obama a început cursurile la Harvard anul trecut, călcând pe urmele părinților ei, care au absolvit amândoi Dreptul la celebra universitate americană.

Loading...

Citește și

  • foto

    Familia fostului președinte american Barack Obama continuă să se afle în centrul atenției fotoreporterilor și a presei de peste Ocean chiar dacă mandatul de președinte al lui Barack s-a încheiat cu mai bine de un an în urmă. Fiica cea mare, Malia Obama este membrul familiei care creează cele mai multe controverse. Tânără și neliniștită, Malia nu se dă înlături de la nimic și se comportă ca orice adolescentă de vârsta ei, dornică să trăiască la maximum tot ce îi oferă viața.

  • malia sasha obama

    În șapte ani la Casa Albă, fiicele președintelui american Barack Obama s-au transformat în două domnișoare în toată puterea cuvântului. Malia (17 ani) și Sasha (14 ani) au fost incluse, în 2014, de revista Time în topul celor mai influenți 25 de adolescenți din lume. Cum era și firesc, stilul puștoaicelor s-a schimbat mult de-a lungul anilor, însă cele două fiice ale lui Obama și-au păstrat prospețimea și aerul degajat, copilăros.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1