Fanii lui Beyonce fac gesturi extreme după ce au văzut-o însângerată pe scenă

beyonce.jpg

beyonce
Beyonce a dat dovadă de tărie de caracter în timpul unui concert din New York
Foto: Getty

Beyonce (35 de ani) a dat dovadă de tărie de caracter și de un profesionalism desăvârșit. Dacă unii mai aveau vreun dubiu cu privire la aceste calități, concertul din 15 octombrie, din New York, i-a convins. Artista a avut parte de o experiență neplăcută chiar pe scenă.

Unul dintre cerceii masivi i-a picat din ureche și a lăsat-o însângerată pe vedetă. Nici măcar nu a tresărit atunci când a dus mâna la ureche și a văzut că are sânge. Nu s-a oprit deloc din cântat, ca o dovadă de devotament pentru fani.

bey.jpg

beyonce
Cerceii și părul "au complotat" împotriva divei
Foto: Getty

 

Unii dintre admiratorii ei au dus prea departe acest gest și au început să se taie pe brațe sau chiar în zona urechii. Mai mult, se laudă cu actele lor de cruzime asupra propriilor persoane pe rețelele sociale, făcându-i astfel și pe alții să le ia exemplul, notează cei de la Daily Mail.

“Dacă regina noastră sângerează, atunci și noi trebuie să facem la fel pentru a-i reface spiritul", a scris o fată pe Twitter, alături de o poză în care are o tăietură la una dintre încheieturile mâinii. Nu a fost singura. Un tânăr a ales să-și facă un semn la ureche: “Am văzut-o pe Beyonce că avea urechea tăiată, așa că am făcut-o și eu".

ureche.jpg

ureche
Fanii artistei au recurs la gesturi extreme
Foto: Twitter

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1