Fanii Dallas, în doliu! George Kennedy s-a stins din viață la 91 de ani

george_kennedy.jpg

george kennedy
George Kennedy a decedat la 91 de ani, din cauze naturale
foto: Getty

Vești triste pentru fanii Dallas. Actorul american George Kennedy, care a apărut în serial între anii 1988 și 1991, a decedat la vârsta de 91 de ani. Actorul s-a stins din viață, duminică dimineață (28 februarie), din cauze naturale.

Cel care a confirmat tragicul deces a fost nepotul său, Cory Schenkel. „A fost un om minunat, care și-a iubit familia și fanii”, a declarat el, pentru publicația The Hollywood Reporter. George Kennedy a trăit ultimele momente din viață în locuința din Boise, Idaho, Statele Unite ale Americii.

Actorul a fost recunoscut și pentru filme precum „Cool Hand Luke” (1967, „The Guns of the Magnificent Steven” (1969), a jucat în „Dirty Dingus Magee” (1970), alături de Frank Sinatra, și în „The Eiger Sanction” (1975), cu Clint Eastwood, cu care se întâlnea des pe platourile de filmare.

George Kennedy a avut cea mai recentă apariție într-un film în anul 2014, când a jucat în „The Gambler”, precedată de rolul pe care l-a avut în „Another Happy Day”, în anul 2011. 

Loading...

Citește și

  • A reînceput ”Dallasul”! Două milioane de români au urmărit săptămâna trecută primul episod cu sufletul la gură. Serialul original a bătut toate recordurile de audienţă din istorie şi se aşteaptă ca şi continuarea sa să devină un fenomen, închinat întru totul lui Larry Hagman.

  • dallas brad pitt shalane mccall

    Brad Pitt, idolul a milioane de femei, împlinește astăzi (n.r. 18 decembrie) 52 de ani. Mulți dintre noi nu își mai amintesc că, la debutul său în lumea mare a cinematografiei, Brad Pitt a apărut în câteva episoade din serialul "Dallas". Chiar dacă nu a fost de impact, personajul interpretat de Brad Pitt a rămas în istoria televiziunii. Click îşi spune ce s-a întâmplat atunci.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1