Familia lui Bobbi Kristina, în lacrimi la căpătâiul ei. Nu mai au nici o speranţă FOTO

bobbi_kristina_whitney_houston.jpg

bobbi kristina whitney houston
Whitney Houston alături de fiica ei, Bobbi Kristina
foto: Arhiva Click!

Bobbi Kristina (22 de ani), singura fiică a cunoscutei cântărețe Whitney Houston, se află într-o comă indusă de aproximativ 5 luni, Doctorii nu îi mai dau șanse de supraviețuire, însă membrii familiei nu au renunțat să spere. Sora tatălui ei, Tina, a fost surprinsă în timp ce își ștergea lacrimile la spitalul unde este internată tânăra.

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, se află într-o comă indusă încă de la începutul anului. Tânăra a fost găsită leșinată în cadă, „în apă extrem de fierbinte”, unde s-a înecat la o adâncime de numai 30 de centimentri. După cinci luni în care medicii s-au luptat să îi îmbunătățească starea, Kristina a fost transferată la un spital de bolnavi aflați în fază terminală. Familia ei nu a părăsit spitalul în tot acest timp, iar mătușa ei Tina, sora tatălui Bobby Brown, a fost surprinsă plângând în afara spitalului în care este internată acum Bobbi Kristina, informează mirror.co.uk.

Mătușa ei, în lacrimi la spitalul în care este internată tânăra

tina.jpg

tina bobbi kristina bobby brown
Tina, sora lui Bobby Brown, plânge la spitalul unde este internată fiica lui
foto: captură video Mirror

Femeia a fost filmată în timp ce își ștergea lacrimile când o vizita pe nepoata ei. Veștile au fost foarte proaste pentru familia Kristinei, întrucât doctorii au declarat că nu se va mai putea recupera. Potrivit spuselor acestora, creierul tinerei a fost afectat ireversibil, iar șansele ca ea să își revină sunt aproape de zero.

Bobbi Kristina are aceeași soartă ca a mamei ei

Whitney Houston a fost găsită în condiții similare cu cele în care se afla fiica ei la începutul acestui an. Faimoasa cântăreață a fost găsită decedată într-o cadă din Hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy. Familia se roagă pentru viața lui Bobbi Kristina, spunând că soarta ei se află acum în mâinile lui Dumnezeu.

Loading...

Citește și