EXCLUSIV Mihaela, păzea! Iubitul paraşutist a înşelat-o până şi pe Miss Austria

felixsilogodnica.jpg

Nicole Öttl, fosta iubită a lui Felix Baumgartner, a rupt logodna anul trecut, din cauza infidelităţilor sportivului

S-a amorezat-lulea, dar se pare că Mihaela Rădulescu a dat vrabia din mână pentru cioara de pe gard. Vedeta l-a părăsit pe Dani Oţil pentru sportivul austriac Felix Baumgartner, căruia i s-a cam dus buhul că ar fi Don Juan de profesie. Cu declaraţii-bombă vine chiar fosta lui logodnică, Nicole Öttl, care l-a părăsit cu scandal în vara lui 2013.

Cei doi îndrăgostiţi, Mihaela Rădulescu (45 de ani) şi Felix Baumgartner (45 de ani), parcă au băut apă unul după celălalt. Îi leagă multe în prezent, dar şi mai multe în trecut, amândoi lăsând în urmă relaţii de durată, cu persoane mult mai tinere decât ei.

Click! a aflat totul despre fosta logodnică a lui Baumgartner, dar şi motivul pentru care aceasta l-a părăsit pe sportiv chiar înainte de nuntă, iar concluziile sunt destul de îngrijorătoare pentru Mihaela noastră.

miss-austria.jpg

Fosta Miss Austria are un corp de invidiat

Femeia căreia Răduleasca i-a luat locul se numeşte Nicole Öttl, este originară din Austria, are 33 de ani şi o viaţă pe care şi-a dedicat-o sportului. A făcut gimnastică de performanţă, iar acum este antrenoare, pilotează elicoptere, se caţără pe munţi, face sporturi extreme, însă ştie să defileze şi pe tocuri, în calitate de model, ba chiar a făcut furori la un celebru concurs de frumuseţe.

miss-austria2.jpg

Nicole este pasionată de sporturi extreme și a făcut gimnastică de performanţă

În 2006, bruneta a câştigat titlul de miss în oraşul Amstetten din Austria, impresionând cu naturaleţea ei, dar şi cu corpul de felină. În acelaşi an, Nicole a dat o lovitură şi în plan personal, devenind iubita oficială a lui Felix Baumgartner, celebrul paraşutist şi cascador austriac. De atunci, cei doi au fost nedespărţiţi, ba chiar băteau clopote de nuntă, căci în 2012, imediat după săritura-record, de la 39 km altitudine, Felix şi Nicole s-au logodit. Surpriză, însă! În 2013, idila s-a rupt brusc, după 7 ani, tânăra spunându-şi of-ul pe pagina ei de Facebook.

miss-austria3.jpg

Nicole este pasionată de sporturi extreme și a făcut gimnastică de performanţă

“Lipsa de intimitate, multe femei lipsite de respect, spiritul neobosit de aventură şi egoism sunt câteva dintre lucrurile cu care eu nu mai pot trăi”, a mărturisit Nicole în august 2013, declaraţiile ei făcând iureş în presa germană şi scoţând la iveală o latură mai puţin cunoscută a lui Felix Baumgartner: aceea de bărbat infidel, care cade uşor în mrejele fanelor.

Mihaela şi Felix au poftit la tinereţe!

otil.jpg

Dani Oţil

Între Mihaela şi Felix există extrem de multe asemănări:
• Au amândoi aceeaşi vârstă, 45 de ani
• Foştii lor iubiţi sunt mult mai tineri decât ei. Dani Oţil e cu 11 ani mai mic decât Mihaela, iar Nicole Öttl cu 12 mai tânără decât Felix
• Au avut relaţii după acelaşi tipar: Dani este pasionat de sporturi extreme şi motociclism, Nicole este fostă gimnastă de performanţă, pilotează elicoptere, face alpinism. Şi Mihaela a făcut gimnastică ritmică de performanţă
• Nicole şi-a anunţat pe Facebook despărţirea de celebrul paraşutist, Mihaela a confirmat relaţia cu el prin aceeaşi metodă
• Mihaela şi Dani au avut o relaţie de 6 ani, Felix şi Nicole au fost împreună 7 ani.

Mihaela Rădulescu
• Are 45 de ani
• Are 57 kg şi 1,72 m
• A practicat timp de 10 ani gimnastică ritmică
• Are o operaţie estetică la nas şi implanturi cu silicon
• Foloseşte elicopterul pe post de taxi pe ruta Nisa-Monaco.

Nicole Öttl
• Are 33 de ani
• Are 47 kg şi 1,65 m
• A făcut gimnastică de performanţă, iar acum este antrenoare în oraşul austriac Wels
• Este sută la sută naturală
• Are brevet de pilot pentru elicoptere.

Loading...
 
 

Citește și

  • mihaela radulescu Felix Baumgartner despartire dani

    Mihaela Rădulescu, prezentată de către agenţia Getty Image drept "presupusa prietenă" a celebrului Felix Baumgartner, a publicat astăzi, pe pagina ei de Facebook, un mesaj care ridică multe semne de întrebare.

  • Mihaela are trei căsnicii la activ şi mai multe relaţii cu bărbaţi celebri. Cu Bogdan Rădulescu (45 de ani) a bifat o căsnicie de o jumătate de an, alături de solistul Ştefan Bănică jr. (47 de ani) a rezistat doi ani, iar de Elan Schwartzenberg (47 de ani) s-a despărţit după un mariaj de cinci ani, în 2005.

  • mihaela radulescu Felix Baumgartner pilot

    Agenţia foto americana Getty Image a publicat imagini în care Mihaela este numită “presupusa lui prietenă”a celebrului Felix Baumgartner.

  • mihaela radulescu Felix Baumgartner pilot

    Felix Baumgartner (45 de ani), noul iubit al Mihaelei Rădulescu, este un celebru paraşutist austriac. El a devenit cunoscut după ce a sărit din stratosferă de la altitudinea de 39.045 m, în 2012, dar are numeroase ale recorduri în palmares. Iată totul despre noul iubit al vedetei tv.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1