EXCLUSIV Ce fată frumoasă are «Suleyman Magnificul»!

Fete una şi una în serialul „Suleyman Magnificul”. Luni seară, Kanal D a transmis ultimul episod din cel de-al doilea sezon. Până la noi episoade, telespectatorii mai au de aşteptat până la toamnă. Click! îţi arată în exclusivitate senzaţia noului sezon: actriţa Pelin Karahan Bekiroglu se alătură distribuţiei şi o va interpreta pe fiica sultanului, Mihrimah.

Actriţa Meryem Sarah Uzerli (29 de ani) şi-a câştigat milioane de fani în România, o dată cu difuzarea serialului „Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii" la Kanal D, unde o interpretează pe soţia sultanului, Hurrem.

De origine nemţoaică, Meryem are rădăcini turceşti doar după tată şi a fost cooptată în producţia inspirată din viaţa sultanului Suleyman pe "ultima sută" înainte de începerea filmărilor.

Serialul se difuzează în România din septembrie 2013

CLIIMA20130507_0108_1.jpg

Pelin Karahan Bekiroglu are 28 de ani şi este o actriţă originară din Ankara (FOTOGRAFII: KANAL D)

Deşi i-a fost foarte greu să înveţe limba şi să înţeleagă personajul, frumoasa actriţă e acum celebră în toată Europa, şi nu numai. De altfel, toate actriţele care fac parte din distribuţia îndrăgitului serial sunt care mai de care mai frumoase.

Din sezonul al treilea, care va fi difuzat în România abia din toamnă, mai apare o frumuseţe.

Iată o scenă din sezonul al treilea disponibil în România abia din toamnă

CLIIMA20130507_0107_1.jpg

Pelin Karahan Bekiroglu are 28 de ani şi este o actriţă originară din Ankara (FOTOGRAFII: KANAL D)

E vorba despre superba turcoaică Pelin Karahan Bekiroglu (28 de ani). Actriţa s-a alăturat distribuţiei abia anul trecut, o dată cu începerea filmărilor pentru sezonul al treilea.

Ea o interpretează pe sultana Mih­­rimah, fata sultanului Suleyman (interpretat de Halit Ergenç) cu Hurrem. Dacă până acum sultana era întruchipată în copil, din sezonul următor este deja o adolescentă în toată regula şi va isca noi probleme în haremul lui Suleyman. Pelin este originară din Ankara şi lucrează ca actriţă de zece ani, chiar dacă a absolvit facultatea de turism.

Şi-a făcut debutul în spoturi publicitare, a apărut în reclame pentru branduri celebre precum Coca-Cola sau Carrefour. Bărbaţii care visează la inima ei au rămas, totuşi, fără speranţă, căci Pelin este măritată cu un bărbat senzaţional, Erdinç Bekiroglu, un renumit instructor de fitness.

De la lansare, a fost lider de audienţă

De la lansarea în România, serialul „Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii" a fost lider de audienţă cu fiecare episod difuzat la Kanal D. Astfel, postul Kanal D a spulberat orice emisiune sau film transmise de concurenţă.

Şi luni seară, când s-a difuzat ultimul episod din cel de-al doilea sezon, postul Kanal D a fost iarăşi lider de audienţă. În intervalul 20.00 - 22.55, „Suleyman" a înregistrat un rating mediu de 9.8% şi o cotă de piaţă de 22.8%, pe targetul 18.49 Urban. Producţia şi-a mentinut poziţia de lider şi pe targetul all urban, cu un rating mediu de 12.5% şi o cotă de piaţă de 25.2%, conform datelor furnizate de Kantar Media. În minutul de aur, la ora 22.06, 2.576.000 de români se uitau la Kanal D.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1