Eva Longoria şi-a rupt piciorul! Uite cum arată acum

eva_inainte.jpg

Eva Longoria
Eva, înainte de a+şi rupe piciorul
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Actriţa Eva Longoria (42 de ani) poartă o gheată ghipsată după ce şi-a rupt piciorul. Accidentul a avut loc recent în Spania.

Actriţa bincunoscută pentru rolul din serialul “Neveste disperate” a povestit că medicii i-au recomandat să poarte gehata ghipsată ca să ajute osul să se vindece. Apropiaţii spun că vedeta şi-a forţat piciorul şi i-au fost afectate tendoanele din jurul osului fracturat. Deşi trebuie să poarte gheata ghipsată,

eva

Eva Longoria
Eva trebuie să poarte gheata ghipsată până se sudează osul
Foto: Instagram
Eva vrea că continue lucreze. Ea va regiza episoade din serialele “The Mick” şi “LA>Vegas”, muncă pe care o poate face şi cu piciorul rupt. Eva Longoria duce o viaţă fericită după ce s-a măritat sâmbătă, 21 mai 2016, cu Jose Baston (48 de ani), preşedinte al Grupo Televisa, cea mai mare televiziune de limbă spaniolă din lume. Nunta de vis, care a costat 1 milion de dolari (circa 4,3 milioane de lei), a avut loc pe malul unui lac din apropierea oraşului Valle de Bravo, Mexic. Şi-au spus “da” în faţa unui altar înconjurat de flori şi de lumini. La nuntă au fost prezenţi 200 de invitaţi, între care şi vedete, cum ar fi Penelope Cruz, Javier Bardem, Orlando Bloom, Katy Perry, Ricky Martin. Rochia de mireasă a fost făcută de prietena divei, Victoria Beckham. Bucatele sofisticate au fost preparate de doi bucătari mexicani. Longoria şi Baston au avut o relaţie de trei ani înainte de nuntă şi s-au logodit în Dubai în decembrie 2015. Actriţa a mai fost măritată cu actorul Tyler Christopher (2002 -2004) și cu baschetbalistul Tony Parker (2007-2011).
Loading...