Eva Longoria se mărită a treia oară!

eva-longoria.jpg

eva longoria inel de logodna
Eva are de doi ani o relație cu Jose Antonio Baston
foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Mare fericire pentru seducătoarea actriţă de 40 de ani, care a anunţat oficial logodna cu frumosul ei iubit, Jose Antonio Baston.

Fostul star al serialului “Neveste disperate” a scris pe Instagram marea veste: “Ei bine, s-a întâmplat asta… #logodită #Dubai #fericire”, drept comentariu la o fotografie în care cei doi se sărută.

Cât despre inelul de logodnă cu care afaceristul de 47 de ani a cerut-o în căsătorie, aflați că este de-a dreptul superb, părând a fi unul masiv cu rubin.

Vezi pe www.okmagazine.ro cum arată inelul de logodnă primit de Eva Longoria!

Loading...

Citește și

  • Actriţa Eva Longoria, protagonistă în serialul "Neveste disperate", are chef de o nuntă în reluare, cu acelaşi bărbat, baschetbalistul Tony Parker.

  • Eva Longoria (35 de ani) filmează în prezent la Santa Monica, în apropiere de Los Angeles, o nouă peliculă, intitulată ”Without Men”.

  • Eva Logoria şi soţul ei, Tony Parker, sunt în sărbătoare. Ei au împlinit 3 ani de căsnicie şi plănuiesc cum să marcheze fericitul eveniment.

  • "Nevasta disperată" Eva Longoria (35 de ani) vrea cu tot dinadinsul o familie numeroasă: "Îmi doresc să am cât mai mulţi copii, deşi nu mă grăbesc să îi fac. Eu şi soţul meu ne pregătim sufleteşte pentru momentul în care se va întâmpla. Suntem în perioada de tatonare a terenului. Vrem să o luăm încet".