Eva Longoria a scăpat de stres de șase ani. Iată secretele unei vieți fericite și echilibrate

eva_longoria_terapie_antistres.jpg

Eva Longoria dezvăluie cum a eliminat complet stresul din viața ei
Eva Longoria dezvăluie cum a eliminat complet stresul din viața ei
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Asta da performanță! Eva Longoria nu știe ce e stresul de șase ani. Care îi sunt secretele? Actrița de 46 de ani devenită celebră datorită rolului din serialul ”Neveste disperate” a postat recent o fotografie în care apare relaxându-se cu picioarele pe masă. Ea a explicat că nu a mai simțit stresul de mult timp în viața ei pentru că respectă cinci reguli de aur.

Eva Longoria a spus ”Adio!” definitiv stresului în urmă cu șase ani. Actrița de 46 de ani, din serialul ”Neveste Disperate” a dezvăluit pe pagina ei de Instagram că atunci când a schimbat prefixul și-a impus un stil de viață echilibrat și sănătos. Ea își dorea enorm la vremea respectivă să aibă un copil și a conștientizat că obiceiurile nesănătoase erau cele care o împiedicau să devină mamă. Și-a impus cinci reguli de aur pe care le-a respectat cu sfințenie și l-a adus pe lume pe micuțul Santiago când avea 43 de ani. Ea s-a măritat cu afaceristul Jose Baston în 2016 și a găsit liniștea și înțelegerea necesare alături de el. Iată care sunt cele cinci secrete de aur ale Evei Longoria.

Citește și:

Eva Longoria, siluetă de vis...

Eva Longoria încinge atmosfera...

Cele cinci reguli de aur care te scapă de stres, ale Evei Longoria

Prima regulă este să ducă un stil de viață sănătos, cu mult sport, alimentație sănătoasă. A doua regulă este să facă de cel puțin cinci ori pe zi exerciții de respirație de relaxare. A treia regulă este să nu permită ca energiile negative să îi strice starea de spirit. A patra regulă este să petreacă mult timp în natură, meditând și relaxându-se. A cincea regulă este să nu facă decât ceea ce îi place și să renunțe la ”trebuie” din viața ei. Longoria spune că așa a scăpat de riduri, chipul i-a devenit mai luminos, somnul mai liniștit și viața mai frumoasă.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5