Eva Longoria, operată de urgență în Franța. Actrița participă la Festivalul de Film de la Cannes

eva_longoria_cannes.jpg

eva longoria festivalul de film de la cannes
Eva Longoria a avut puterea să zâmbească la câteva zile de la operația suferită
Foto: EPA

Eva Longoria (44 de ani), una dintre cele mai apreciate prezențe de pe covorul roșu de anul acesta de la Cannes, a trecut prin clipe grele și imprevizibile. Actrița a fost nevoită să se supună unei operații de urgență din cauza apendicelui care o supăra.

Publicația Hola a dezvăluit că, înainte de a pune piciorul pe covorul roșu, unde a atras toate privirile cu alegerile vestimentare pline de stil și eleganță, Eva a făcut o oprire la Spitalul Simone-Veil, din Eaubonne, după ce a acuzat dureri atroce de stomac. În urma controlului medical, s-a constatat că, de fapt, avea apendicită, așa că a fost supusă unei operații de urgență pentru ca problema să nu se agraveze și să-i pună viața în pericol.

eva_longoria_festival_de_film_cannes.jpg

eva longoria festivalul de film de la cannes
Eva Longoria nu a dat niciun semn că a suferit o operație de apendicită cu doar câteva zile înainte
Foto: EPA

 

Din fericire, vedeta din "Neveste disperate" s-a recuperat rapid și a putut participa la angajamentele pentru promovarea peliculelor "Rocketman" și "The Dead Don't Die", dar și la deschiderea oficială a Festivalului de Film de la Cannes, ediția 2019. De fiecare dată s-a urcat zâmbitoare pe tocuri, și-a pus câte o rochie de gală și i-a dat gata pe fotografii și reporterii de la fața locului.

eva_longoria_in_cannes.jpg

eva longoria cannes
Eva Longoria a avut apariții rafinate la Cannes
Foto: EPA

 

Citește și:

Un supermodel, fără sutien la Cannes. S-a văzut tot prin bluza transparentă

 

 

Loading...

Citește și