Eva Longoria face senzație la 46 de ani! Actrița din ”Neveste Disperate” se relaxează în vacanță

eva-hp.jpg

Eva Longoria
Actrița arată senzațional la 46 de ani
Citeste tot despre: 

Eva Longoria rămâne o divă și e invidiată în continuare de colegele ei mult mai tinere! Actrița din serialul ”Neveste Disperate” a ajuns la vârsta de 46 de ani însă timpul a încremenit în loc pentru ea. Eva se află în concediu cu fiul ei Santiago, de 3 ani și soțul ei Jose Baston și profită de vremea frumoasă.

Eva Longoria a stârnit un val de complimente pe rețelele de socializare după ce a postat miercuri, 21 iulie, o fotografie din timpul vacanței. Tolănită pe scări și îmbrăcată într-o rochie colorată, de plajă, actrița de 46 de ani a fost iar asaltată de eterne întrebare: cum se menține așa de suplă deși a născut în urmă cu trei ani. Răspunsul Evei e la fel de simplu: își numără dumicații și face sport atât cât trebuie. Eva a dezvăluit că secretele siluetei sale de vis sunt bicicleta, alergarea, gimnastica şi exerciţiile cardio,  pe care le face timp de cel puţin 90 de minute pe zi. În plus, înoată în medie 30 de minute, zilnic, face saună şi merge la masaj de trei ori pe săptămână. De asemenea, e extrem de atentă la ce mănâncă. Exceptând carnea de peşte şi grătarul de pui, Longoria mănâncă mai mult fructe şi legume.

eva_longoria_rochie_de_plaja.jpg

Eva Longoria, 46 de ani, și-a uluit iar fanii cu ultima poză postată pe Instagram
Eva Longoria, 46 de ani, și-a uluit iar fanii cu ultima poză postată pe Instagram
foto: Instagram

Citește și:

Eva Longoria încinge atmosfera: actrița din Neveste Disperate pozează sexy în bikini

Eva Longoria, mamă-sexy la45 de ani. Se menține cu mult sport

Și-a găsit fericirea alături de actualut soț

Eva Longoria este măritată cu afaceristul Jose Baston din anul 2016, după ce atrecut prin două căsnicii ratate cu Tony Parker (2007-2011) şi Tyler Christopher (2002-2004). Actriţa care are o înălţime de doar 1,57 metri şi-a început cariera în 2000. Are o avere de peste 85 de milioane de dolari. Longoria aşteaptă lansarea noului său film ”The Boss Baby: Family”. De asemenea se pregăteşte să turneze filmul ”Unplugging”, la care îşi va face debutul şi ca regizoare. De când îl are pe micuțul Santiago, viața ei s-a schimbat complet, susține Eva.

Loading...
 
 

Citește și