Eva Longoria, bombă sexy la 46 de ani! Care sunt secretele siluetei sale

eva_longoriakk_sexy_costum_de_baie_copy.jpg

Eva Longoria mănâncă doar carne de peşte şi grătar de pui, în rest, doar legume
Foto: Instagram

Arată superb! Eva Longoria a împlinit 46 de ani la 16 martie. Cu acest prilej, ea a dezvăluit care sunt secretele siluetei sale de invidiat. Diva face zilnic sport, adică trage de fiare, aleargă, face gimnastică şi îşi numără dumicaţii.

Eva Longoria, de 46 de ani, devenită celebră la nivel mondial datorită rolului din serialul ”Neveste Disperate” (2004-2012), a postat recent o fotografie din timpul vacanţei. 

Actriţa a recunoscut că se simte o femeie împlinită şi asta o ajută să tragă din greu pentru a se menţine la fel de frumoasă ca acum 20 de ani. Eva Longoria a dezvăluit că secretele siluetei sale de vis sunt bicicleta, alergarea, gimnastica şi exerciţiile cardio,  pe care le face timp de cel puţin 90 de minute pe zi. 
În plus, înoată în medie 30 de minute, zilnic, face saună şi merge la masaj de trei ori pe săptămână. De asemenea, e extrem de atentă la ce mănâncă. 
Exceptând carnea de peşte şi grătarul de pui, Longoria mănâncă mai mult fructe şi legume. 
Izolarea în casă din timpul pandemiei a ajutat-o să ”îşi pună ordine în gânduri şi să îşi concentreze întreaga atenţie asupra fiului ei, Santiago, de 3 anişori”. 
Este măritată cu afaceristul Jose Baston din anul 2016, după două căsnicii ratate cu Tony Parker (2007-2011) şi Tyler Christopher (2002-2004). 
Actriţa care are o înălţime de doar 1,57 metri şi-a început cariera în 2000. A mărturisit că oful ei cel mai mare este că nu a devenit mamă mai devreme. 
Are o avere de peste 85 de milioane de dolari. Longoria aşteaptă lansarea noului său film ”The Boss Baby: Family”. De asemenea, se pregăteşte să turneze filmul ”Unplugging”, la care îşi va face debutul în calitate de regizoare. 
Încă de la finele anului trecut, Eva Longoria a semnat mai multe conctracte de publicitate cu diferite companii de cosmetice şi a organizat şedinţe foto chiar la vila ei din însoritul Hollywood. 

Janet Jackson face şpagatul la 54 de ani

Este fenomenală! Janet Jackson face şpagatul la 54 de ani. 
Cântăreaţa americană şi-a şocat fanii cu o nouă postare pe reţelele sociale. Ea s-a pozat în timp ce face şpagatul în faţa oglinzii. 

janet_jackson_spagat_copy.jpg

Janet Jackson nu şi-a pierdut mobilitatea deloc
Foto: Instagram

Sora lui Michael Jackson a povestit că dansează din copilărie şi că nu a întrerupt antrenamentele niciodată. 
Ea a fost măritată cu James DeBarge (1984-1985), Rene Elizondo Jr. (1991-2000) şi Wissam Al Mana, din 2012-2018. 
Nici în prezent divorţul de acesta din urmă nu a fost soluţionat în instanţă.
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1