Eva Herzigova, super sexy la ultimul show al designerului Jean Paul Gaultier

eva-herzigova.jpg

eva herzogova portret
Eva Herzigova, la ultimul show al designerului francez Jean Paul Gaultier
foto: Getty Images

Eva Herzigova a asistat la ultimul show haute couture al designerului Jean Paul Gaultier, miercuri, la Paris, și a avut grijă ca aceasta să fie o apariție memorabilă. Fostul supermodel, acum în vârstă de 46 de ani, a purtat o rochie corset, cu un sutien conic – o trimitere subtilă la celebrul sutien creat de Gaultier pentru Madonna în anii 1990.

A defilat pentru cele mai importante case de modă din lume, timp de trei decenii, așa că Eva Herzigova știe cum să se facă obervată, chiar și la un show de haute couture din cadrul Săptămânei modei de la Paris.

Eva a purtat o rochie corset roz pal, care i-a pus în valoare picioarele perfect tonifiate, dar care a lăsat totuși prim planul sutienului conic, un omagiu subtil creației care l-a transformat pe Gaultier într-o vedetă pop în anii 1990.

Și ca să fie sigură că nimic nu va distrage atenția de la acest detaliu, supermodelul a evitat bijuteriile, purtând doar un ruj roșu pe buze, semnul distinctiv al divelor sexy. Un șal din mătase aruncat pe umărul stâng și părul coafat în niște bucle rebele au completat ținuta Evei pentru ultimul show haute couture al ”copilului teribil al modei franceze”.

eva-herzigova-rochie.jpg

eva herzigova in rochie roz pal
Eva Herzigova a făcut furori într-o rochie corset roz pal
foto: Getty Images

 

Jean Paul Gaultier renunță la creația haute couture

Jean Paul Gaultier a anunțat, în 17 ianuarie, că renunță la creația haute couture, asigurându-și însă fanii că activitatea casei de modă care-i poartă numele va continua, iar el însuși își va îndrepta atenția spre alte proiecte creative.

Ultimul show haute couture Jean Paul Gaultier a fost spectaculos și a adus împreună multe vedete care au făcut istorie în domeniu. Mesajul designerului a fost, de asemenea, impresionant: ”Sunt prea multe haine și prea multe nu sunt purtate. Nu le aruncați, recilați-le... Poți iubi din nou o ținută dacă o transformi”.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1