Eurovisionul groazei! Cele mai şocante apariţii de la Tel Aviv

Ultima actualizare:

    Klemens  Nikulásson  Hannigan din trupa ”Hatari”, reprezentantul  Islandei Fotografii: Profimedia/ EPA-EFE
Klemens Nikulásson Hannigan din trupa ”Hatari”, reprezentantul Islandei Fotografii: Profimedia/ EPA-EFE

Concursul muzical Eurovision 2019, organizat în acest an la Tel Aviv, în Israel, îşi va desemna câştigătorul sâmbătă seară, când pe scenă vor urca artişti cu măşti sado-maso şi peruci. Islandezii de la trupa Hatari au trecut de prima semifinală, iar androginul marocano-francez Bilal Hassani intră direct în marea finală.

Trupa Hatari din Islanda a iscat o controversă în rândul publicului Eurovision 2019. Dacă în anii trecuţi, unele trupe punk sau rock au creat multe critici, una dintre trupele Finlandei a câştigat competiţia în anul 2006. Reprezentanţii Islandei de anul acesta de la Eurovision au venit pe scenă cu un număr şocant în care au folosit şi influenţe BDSM. Pentru prima oară în istoria Eurovisionului, Islanda a realizat un show în care a adus pe scenă reprezentarea unei grupări fetish şi sado-masochism, în termeni prescurtaţi se numeşte BDSM (n.r.-termen ce denotă o gamă largă de practici sexuale, incluzând jocuri de rol, dominanţă/subordonare, constrângere, sadomasochism şi alte dinamici interpersonale). Hatari este o trupă punk rock din Reykjavik, iar anul acesta a şocat Europa cu piesa „Hatrið mun sigra” („Ura va supravieţui”), piesă care s-a calificat în finală. În cadrul unui interviu la radio, membrii trupei au declarat că piesa lor este una de pace şi unitate. Iar Franţa este reprezentată la Eurovision 2019 de androginul Bilal Hassani (19 ani), alintat Billy. 

Bilal are aproape 100 de milioane de vizualizări în 3 ani

E compozitor, cântăreţ şi în doar trei ani a adunat un milion de abonaţi şi 98 de milioane de vizualizări la jurnalul video pe care îl realizează pe YouTube.


    Bilal  Hassani, androginul  care va  reprezenta  Franţa
Bilal Hassani, androginul care va reprezenta Franţa

Francez de origine marocană, acesta a început să cânte la cinci ani, iar mai apoi a urmat cursuri de muzică. În 2015, a participat în al doilea sezon al emisiunii-concurs „The Voice Kids”, unde a prezentat „Rise Like a Phoenix”, interpretată de travestitul austriac Conchita Wurst, piesa câştigătoare la Eurovision 2014. În decembrie 2018, Bilal a câştigat show-ul „Destinaţia Eurovision”, organizat de postul public France 2 la Paris, cu 35% dintre voturile telespectatorilor. Cântăreţul musulman va interpreta pe scena finalei Eurovision 2019 de la Tel Aviv melodia „Roi” („Rege”) care promovează un mesaj de acceptare a sinelui şi speranţă. Cântecul e compus împreună cu Madame Monsieur, reprezentanta Franţei la Eurovision 2018, de la Lisabona. Melodia „Roi” are deja peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube şi e cotată la casele de pariuri în Top 10 finalişti.

Românca Ester Peony cere ajutorul diasporei

Bilal  Hassani, androginul  care va  reprezenta  Franţa
Bilal Hassani, androginul care va reprezenta Franţa

În a doua semifinală, reprezentanta României, Ester Peony (25 de ani), va intra în concurs pe poziţia a şasea, cu melodia „On A Sunday”. „Sper ca românii din ţară să fie alături de mine, iar cei din străinătate să voteze pentru calificarea României în marea finală. Pentru ei voi cânta, iar succesul meu va fi şi al lor!”, a spus Ester înaintea show-ului. La un eveniment desfăşurat zilele trecute în Israel, ea s-a remarcat într-o rochie din voal cu paiete şi pene prin care i s-a văzut bustul.

Olandezul Duncan Laurence, favorit la casele de pariuri

La casele de pariuri internaţionale, favoritul pentru trofeul Eurovision 2019 e olandezul Duncan Laurence (25 de ani) cu piesa „Arcade”, urmat de suedezul John Lundvik (36 de ani) - „Too Late For Love” („Prea târziu pentru iubire”) şi de rusul Sergey Lazarev (36 de ani) - „Scream” („Ţipăt”). România, Moldova, Israel şi Germania sunt mai puţin preferate de pariori. Pianist şi compozitor, favoritul Duncan Laurence a participat la „Vocea Olandei” şi spune că a fost hărţuit de colegi la şcoală şi s-a refugiat în muzică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net