Eurovision 2015: "Femeia cu barbă", expusă la Muzeul figurilor de ceară VIDEO

conchita_wurst.jpg

eurovision 2015 conchita wurst
Conchita Wurst își lansează primul album muzical înainte de Eurovision 2015
Foto: Derrick Evans/Huffingtonpost.com

Datorită multiplelor sale talente, dar și datorită contribuției sale în ceea ce privește combaterea discriminării, Conchita Wurst s-a ales cu o figurină de ceară la celebrul muzeu Madame Tussauds, din Londra, pe care o va prezenta și la Viena, acolo unde are loc în luna mai concursul Eurovision 2015.

Conchita Wurst, care a făcut valuri în presa internaţională după ce a câştigat concursul Eurovision 2014, s-a implicat în numeroase proiecte în lumea modei, a muzicii și a filmului. A fost un an aglomerat, după ce a obținut marele trofeu la concursul muzical de anul trecut, din Danemarca, an care culminează cu expunerea unei statuete a sa la Muzeul figurilor de ceară, Madame Tussauds, din Londra, cu puțin timp înainte de Eurovision 2015.

"M-am trezit cu o viață nouă și un nou program. Acum am ocazia să fac ceea ce mi-am dorit dintotdeauna: să distrez oamenii, să fiu pe scenă și să-mi plătesc facturile. Întotdeauna mi-am dorit să port rochii fabuloase și acum mi s-au deschis toate ușile. Însă muncesc din greu ca să rămână deschise pentru totdeauna", a mărturisit cea poreclită de presa internațională "Femeia cu barbă".

Își lansează prmul album înainte de Eurovision 2015

Cu puțin timp înainte de Eurovision 2015, care va avea loc la Viena pe 19, 21 şi 23 mai, Conchita Wurst și-a exprimat părerea legată de aspectul politic al acestui concurs. "Eurovision este întotdeauna politic. Anul trecut au fost multe subiecte delicate, printre care și Rusia. Înțeleg că e foarte multă politică în concurs, dar nu și în ceea ce mă privește pe mine pentru că eu vorbesc despre lucruri pe care le dorim cu toții", a mai spus ea.

Travestitul originar din Austria și-a stabilit țelul suprem în viață. "Visez la un premiu Grammy. Nu știu dacă voi obține unul, dar ca muzician acesta este scopul meu în viață. Albumul meu va fi lansat în mai, (n.r. înainte de Eurovision 2015), așa că acesta este primul meu pas", a a recunoscut el pentru Huffinhtonpost.com.

Eurovision 2015: Cum a devenit Conchita Wurst celebră

Conchita Wurst a devenit un fenomen în ţara sa după apariţia, în 2011, în emisiunea "Die Grosse Chance". Modul în care a interpretat piesa "My Heart Will Go On", de pe coloana sonoră a filmului "Titanic", i-a adus celebritatea. Apoi, Conchita a participat la multe alte reality show-uri, inclusiv în Germania. De asemenea, a susţinut concerte şi a devenit un simbol al cauzei gay.

Conchita Wurst a câştigat concursul cântecului european Eurovision 2014, a cărui finală a avut loc pe 10 mai la Copenhaga, cu piesa "Rise Like a Phoenix".

Loading...
 
 

Citește și