«Eu l-am ucis pe Elvis Presley»! Și-a recunoscut vina pe patul de moarte

24-glob-foto1-4col-190-guliver_gettyimages-607400362.jpg

elvis presley ucis
O sursă apropiată a făcut recent dezvăluirea-bombă
Foto: Guliver/ GettyImages

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Dezvăluiri şocante la 40 de ani de la moartea legendarului star! Doctorul lui Elvis Presley, George Nichopoulos, nu a putut să moară până ce nu a mărturisit că l-a omorât, susţine “National Enquirer”.

“Eu l-am ucis pe Elvis Presley!” Aşa ar fi spus medicul personal al regelui Rock ‘n’ Roll-ului, George Nichopoulos, pe patul de moarte. O sursă apropiată a făcut recent dezvăluirea-bombă pentru publicaţia americană “National Enquirer”.

24-glob-foto2-90-90.jpg

George Nichopoulos

 

Doctorul nu ar fi putut să moară, la 88 de ani, până ce nu şi-a recunoscut vina. Întreaga lui viaţă a fost chinuit de faptul că a fost cauza morţii lui  Presley, la numai 42 de ani. Imediat după decesul starului, medicul a negat cu tărie că i-ar fi prescris medicamentele ucigaşe. A susţinut mereu că îi dădea numai vitamine. Însă pur şi simplu nu a putut muri până ce nu a spus adevărul. Presley a fost găsit fără suflare la 16 august 1977, înecat cu propria vomă, în baie, în reşedinţa lui din Graceland. La autopsie, s-au găsit 14 substanţe interzise în corpul său, între care se numărau codeină, morfină, valium, nembutal, butabarbital. Acestea proveneau de la medicamentele pe care Nichopoulos i le administra. 10.000 de pastile ucigaşe i-a dat lui Elvis pe parcursul unui an, înainte să moară. Artistul ajunsese să cântărească 130 de kilograme şi nu se mai ţinea pe picioare. Doctorul pompa în el tot felul de calmante, somnifere, medicamente pentru hipertensiune, intestin iritabil, dureri reumatice, glaucom şi constipaţie. Din cauza substanţelor periculoase din pilule, artistul devenise un cadavru viu. Fiul unor imigranţi greci, Nichopoulos, alintat “doctor Nick“, a fost doctorul starului timp de 10 ani. Elvis l-a cunoscut în 1967, pe când avea mari dureri de spate de la scenele de călărie dintr-un film. Medicul i-a dat nişte pastile care l-au scăpat pe loc de dureri şi, de atunci, nu s-a mai despărţit de el. Nichopoulos a vândut în secret stocul mare de medicamente pe care le avea pregătite pentru celebrul lui pacient, însă nu a mai apucat să i le dea. Nu a putut să scape însă niciodată de mustrările de conştiinţă care l-au măcinat până în ultima clipă. Anul trecut, nu a putut să-şi dea sufletul până ce nu a povestit totul. L-a ucis pe cântăreţ cu pilule pe care i le administra, deşi ştia bine că îl vor omorî înainte de vreme.

Click! spune

  • Pe numele complet Elvis Aaron Presley, starul s-a născut la 8 ianuarie 1935, în Tupelo.
  • A urcat prima oară pe scenă într-un concurs de tinere talente pe când avea 10 ani.
  • A apărut în 33 de filme şi a lansat 150 de albume muzicale, înregistrând 1.000 de cântece. 
  • Între hit-urile sale: “Jailhouse Rock”, “Love me Tender”, “Suspicious Minds”, “Hound Dog”.
  • A fost căsătorit cu Priscilla Beaulieu între 1967-1972. A avut o fiică, Lisa Marie (49 de ani).
  • Cea mai mare parte din averea lui de 56 de milioane $ a fost moştenită de fiica sa.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Președintele turc Recep Erdogan continuă seria de atacuri asupra cancelarului german Angela Merkel. După ce a acuzat-o de practici naziste, de data aceasta susține că șeful guvernului de la Berlin sprijină terorismul. La finalul lunii viitoare în Germania vor avea loc alegeri parlamentare, Merkel aspirând la un nou mandat de cancelar, iar ieșirile nervoase ale liderului turc ar putea-o afecta.

  • Elvis alături de soția sa, Priscilla, și unica lui fiică, Lisa Marie

    Odată, dormea liniștită știind că verzișorii din moștenirea de un miliard de dolari de la Rege lucrează pentru ea. Acum, a ajuns la mila rudelor, dormind pe canapeaua fiicei sale celei mari, Riley Keough.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5