Ethan Hawke revine în România, pentru premiera filmului «Before Midnight»

Actorul american Ethan Hawke va sosi mâine la Bucureşti, pentru a participa la premiera filmului "Before Midnight", în care deţine unul dintre rolurile principale. Pelicula va fi difuzată mâine, de la ora 20.00, la Palatul Copiilor, în cadrul evenimentului caritabil "Before It's Too Late" (Înainte de a fi prea târziu), organizat de Leslie Hawke, mama actorului.

Filmul a fost lansat peste Ocean în luna aprilie şi face parte din seria regizata de Richard Linklater. "Before Midnight" continuă povestea de dragoste dintre Celine (Julie Delpy) şi Jesse (Ethan Hawke), care a început cu 18 ani în urmă, când cei doi s-au cunoscut într-un tren spre Viena, în filmul "Before Sunrise" şi s-au revăzut după alţi nouă ani în "Before Sunset".

Leslie Hawke a explicat de ce a ales să lanseze acest film în cadrul evenimentului caritabil pe care îl organizează în România.

„Înainte să avansăm cu pregătirile pentru eveniment, distribuitorii nici nu se gândeau să aducă în cinematografele din România. În zilele noastre, blockbusterele au mai mult succes decât o producţie a cărei esenţă este dialogul dintre personaje, nu acţiunea. «Before Midnight» este un film despre dragoste şi relaţii, despre ce se-ntâmplă atunci când ajungi în sfârşit să fii cu persoana iubită. Te pune pe gânduri", a declarat aceasta.

Evenimentul "Before It's Too Late" este organizat în beneficiul copiilor săraci, sprijiniţi de Asociaţia OvidiuRo, fondată de Leslie Hawke şi Maria Gheorghiu şi se va încheia cu o petrecere cu tema Nostalgie,
participanţii fiind invitaţi să o interpreteze prin vestimentaţia lor.Loading...