Erou în filme, dar şi-n realitate! Dwayne Johnson şi-a salvat mama de la sinucidere, la 15 ani

cu-mama-bun.jpg

Ea este o persoană importantă din viaţa lui chiar şi-n ziua de azi
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Fost luptător de wrestling şi jucător de fotbal, actorul este un pachet de muşchi, păstrându-şi forma fizică desăvârşită chiar şi după ce şi-a încheiat cariera sportivă. De fapt, acum este erou în filmele de acţiune, care n-are nicio teamă de nimic şi-i salvează pe cei aflaţi la ananghie. Exact aşa cum a făcut în adolescenţă, în viaţa reală!

Când te uiţi la Dwayne Johnson, ai impresia că nimic nu-i poate sta în cale, că totul e posibil pentru un om atât de puternic şi de optimist ca el. Însă nu este decât o aparenţă! Actorul se luptă cu depresia de ani de zile. Mai exact de pe vremea când mama lui a încercat să-şi ia viaţa chiar în faţa lui, iar el a sărit imediat s-o salveze. N-avea mai mult de 15 ani atunci.

Dwayne "The Rock" Johnson se luptă, zi de zi, cu depresia şi nu se jenează să recunoască acest lucru. „Avem cu toţii problemele noastre, iar depresia nu discriminează pe nimeni. Mi-a luat mult timp ca să-mi dau seama, dar secretul e să nu-ţi fie teamă să te deschizi. Mai ales dacă eşti vreun tip, ca mine, care are tendinţa de-a ţine totul în el. Ceea ce vreau să spun lumii întregi e că nimeni nu e singur!”, a declarat actorul, pe Twitter, în 2018.

Citește aici continuarea.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1