Emily Ratajkowski și-a depășit recordul de urmăritori pe Internet! S-a pozat goală pentru ei

emily.jpg

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski s-a pozat goală pentru a le mulțumi celor zece milioane de fani că îi urmăresc pozele
Foto: Instagram

Emily Ratajkowski (25 de ani) încheie anul 2016 cu un sentiment de împlinire și are de ce să fie fericită. Pagina ei de Instagram a înregistrat zece milioane de urmăritori. Ca să le arate tuturor cât de mult apreciază acest lucru, s-a pozat goală pentru ei.

Nu este o noutate pentru admiratorii ei ca Emily să se pozeze complet dezbrăcată pe Internet, dar de această dată, i-a surprins purtând o pereche de ochelari care au făcut-o să arate foarte sexy, relatează Daily Star.

emily_2.jpg

Emily Ratajkowski
Nu înj fiecare zi o pagina de Instagram adună zece milioane de urmăritori, așa că momentul merită celebrat cu o poză nud
Foto: Instagram

Frumoasa brunetă a zâmbit și a încercat să-și acopere părțile intime cu picioarele, dar a știut că senzualitatea sa o să-i încânte pe cei peste zece milioane de fani, cărora le-a și mulțumit în descrierea fotografiei.

emily_3.jpg

Emily Ratajkowski
Recent, Emily și-a petrecut vacanța în Bahamas
Foto: Instagram

Recent, ea a petrecut o vacanță de vis în Bahamas, alături de alte fotomodele superbe, printre care și Bella Hadid, întrecându-se în „selfie-uri” super-sexy, care mai de care mai „deocheate”. Emily nu a ratat ocazia de a-și pune în evidență posteriorul apetisant.

Loading...

Citește și