Emily Ratajkowski s-a pozat în sânii goi

Emily Ratajkowski

 născut în martie
E o mamă fericită
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Emily Ratajkowski s-a pozat în sânii goi ca să arate că încă e femeia cu cei mai frumoși sâni. S-a refăcut în timp record după ce a născut.

Vrea să arate că, deși a născut, este încă femeia cu cei mai frumoși sâni din lume, de aceea, fotomodelul și actrița Emily Ratajkowski (30 de ani) s-a pozat recent în sânii goi. Ea a reușit să-și revină extrem de repede după naștere. Diva a pus poza pe o rețea socială și s-a bucurat de aprecierea a sute de mii de admiratori. Emily zice că e o mamă fericită. Sylvester Apollo Bear, fiul ei, s-a născut în ziua de 8 martie, de ziua femeii.

Cine este norocosul Sebastian Bear-McClard, bărbatul cu care Emily Ratajkowski a rămas gravidă

Foto| Emily Ratakjowski renunţă la haine de dragul afacerilor! Imagini interzise minorilor

 

Fericită alături de soțul său

 

Emilia și soțul său, actorul și producătorul Sebastian Bear-McClard (40 de ani) , sunt în al nouălea cer de fericire după ce și-au spus ”da” în februarie 2018. Micuțul Sly e deja bine integrat în familia lor. Căsătoria Emiliei cu Sebastian a fost o mare surpriză. Abia fuseseră văzuți împreună de câteva săptămâni. Cununia civilă a avut loc în Manhattan, New York. La cununie, ea a purtat o costumație modestă de 250 de dolari, formată din jachetă și pantaloni. Emily Ratajkowski s-a pozat în sânii goi ca să arate că încă e femeia cu cei mai frumoși sâni.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1