Emily Ratajkowski, regina verii! Care sunt secretele siluetei sale?

hepta_2500647.jpg

Emily are silueta perfectă
foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Are 26 de ani şi a incendiat Instagramul cu fotografiile ei. Pentru că Emily trăieşte o vară continuă. Practic, e o raritate când apare îmbrăcată mai mult decât într-un costum de baie.

Emily e fără îndoială regina verii. Se simte bine în pie­lea ei. Şi lasă să se vadă asta din plin, împărtăşindu-ne cu generozitate din frumuseţea ei naturală în cele mai variate nuduri şi seminuduri. Nu tocmai profi­lul tipic al fiicei unei profesoare de engleză, Kathleen Balgley, şi a unui pictor şi profesor de artă, John David Rata­jkowski, urmaşul unor emigranţi evrei polonezi. Din contră, ar spune apropiaţii ei. Fiindcă Emily a moştenit lipsa de inhibiţii şi spiritul liber tocmai de la părinţii ei, care nici n-au ţinut să se căsătorească atunci când ea a venit pe lume, mama ei având pe-atunci 39 de ani, iar tatăl 45. „Mama este o feministă intelec­tuală“, punctează mândră Emily, ca pentru a ne spune că sigur nu are nimic împotriva felului în care ea se expune în social media.

Aşa a şi ajuns la aproape 14 milioane de oameni care îi ur­măresc contul de Instagram. Datorită postărilor uneori insu­portabil de sexy. Dar şi a naturaleţii. Puţin make-up. Şi niciun implant. De altfel, Emily e supranumită „fata cu cei mai fru­moşi sâni naturali“.

Află ”rețeta” silueta ei sale!

Loading...