Emily Ratajkowski, probleme în carieră din cauza sânilor „prea mari”

emily.jpg

emily ratajkowski
Deși are cei mai frumoși sâni naturali, emily mărturisește că aceștia i-au creat și dificultăți în carieră
Foto: Instagram

Emily Ratajkowski (26 de ani) a mărturisit că a avut de multe ori probleme în carieră tocmai din cauza sânilor. Deși este considerată femeia cu cei mai frumoși sâni naturali, au existat momente când nu a putut să atingă nu anumit nivel în carieră fiindcă i s-a spus că are „sânii prea mari”.

Frumoasa brunetă a făcut aceste mărturisiri în cadrul unui interviu acordat revistei australiene de modă Harper’s Bazaar:

„Mi se întâmpla un lucru: «Ah, e prea sexy». Este ceva împotriva femeilor ca anumiți oameni să nu vrea să lucreze cu mine pentru că am sânii prea mari. Ce e greșit cu ei? Sunt un aspect feminin care ar trebui celebrat. Cui îi pasă? Sânii sunt minunați și dacă sunt mari și dacă sunt mici. De ce ar trebui să reprezinte o problemă?”, a precizat fotomodelul pentru revista de modă, potrivit The Sun.

emily_1.jpg

emily ratajkowski
De multe ori i se spune că are sânii "prea mari"
Foto: Instagram

Emily a mai vorbit și cu alte ocazii despre preconcepțiile oamenilor în acest caz și nu își explică de ce lumea crede că dacă ești sexy nu poți fi și inteligentă. „În tot ce se scrie despre mine se spune: «E prea sexuală și e un sex symbol», alături de «Dar wow, știe politică». Acest lucru în sine este sexist. De ce trebuie să fie ori una ori alta?”

emily_2.jpg

emily ratajkowski
Este deranjată de preconcepțiile oameni care cred că nu poți fi și frumoasă și inteligentă
Foto: Instagram

Bruneta a mai adăugat că a refuzat multe propuneri de a juca anumite roluri în filme unde tot ce i se cerea era să arate provocatoare în costum de baie. Ea mărturisește că este mai degrabă tentată să lucreze cu artiști și regizori „cool”, decât să stea închisă într-un studio unde trebuie să fie prezentă doar pentru simpla ei imagine sexy. „Am refuzat multe roluri în filme, dar trebuie să mă lupt pentru cele în care chiar vreau să joc.”

emily_3.jpg

emily ratajkowski
"Sânii sunt minunați și dacă sunt mari și dacă sunt mici"
Foto: Instagram

De asemenea, Emily a mai punctat și asupra modului discriminatoriu în care sunt tratați bărbații celebri, față de femeile celebre. „Uitați-vă la cultura pop: Mick Jagger are 73 de ani, dar încă poartă uneori cămașa descheiată și face gesturi lascive pe scenă. Înțelegem că face parte din reprezentația sa artistică și a trupei. Totuși, când Madonna, care are 58 de ani și revoluționează din punct de vedere artistic sexualitatea, este criticată atnuci când vine într-o rochi îndrăzneață la Met Gala, de exemplu.”

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1