Emily Ratajkowski, femeia cu cei mai frumoși sâni, în primele poze cu burtica de gravidă

emily-si-sotul.jpg

emily si sotul
Emily și Sebastian s-au căsătorit în 2018
Sursă foto: Gettyimages

Emily Ratajkowski, în vârstă de 29 de ani, se pregăteește să devină mamă pentru prima dată. Actrița și modelul i-a luat pe toț prin surprindere atunci când s-a căsătorit cu Sebastian Bear-McClard după doar câteva luni de relație, iar anunțul sarcinii a fost primit cu entuziasm de admiratorii frumoasei brunete.

Emily Ratajkowski este urmărită pe rețelele de socializare de peste 17 milioane de fani, iar pozele încărcate de femeia cu cei mai frumoși de la Hollywood nu sunt întotdeauna cele mai cuminți. De nenumărate ori a pozat goală sau purtând ținute sumare, iar acest lucru nu se schimbă dacă va aduce pe lume un copil.

sdd.jpg

sdd
Emily Ratajkowski este considerată vedeta cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume
Sursă foto: Instagram

Zilele trecute, actrița a fost surprinsă de fotoreporterii de peste Ocean, iar burtica de gravidă este evidentă. Într-o ținută casual și cu energie debordantă, Emily a bifat niște chestiuni administrative de pe lista treburilor zilnice apoi s-a întors la casa în care trăiește de soțul ei, Sebastian Bear-McClard. Deși a intrat în ultimul trimestru al sarcinii, Emily nu a luat prea mult în greutate. 

profimedia-0583279758.jpg

emily
Emily Ratajkowski va deveni mamă primăvara aceasta
Sursă foto: Profimedia

Cum a fost cerută în căsătorie Emily Ratajkowski

s_2.jpg

emily inel de logodna
Emily s-a măritat cu actorul Sebastian Bear-McClard. Inelul de logodnă primit a fost impresionant
Sursă foto: Arhivă personală

Șatena, care are peste 27 milioane de fani pe Instagram, a povestit cum a fost cerută de nevastă. ”Propunerea a venit în timp ce luam masa la restaurant, în New York. Nu avea inelul la el, așa că am strâmbat puțin din nas: «mmm, nah». Apoi el a luat agrafa de pe nota de plată și a modelat un inel. Mi s-a părut tare romantic”, a povestit Emily în emisiunea lui Jimmy Fallon, în urmă cu ceva vreme. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1