Elton John a fost virgin până la 23 de ani! Cum a rezolvat ”problema” megastarul britanic și cu cine?

elton_john_promovarea_rocketman.jpg

elton john rocketman
Elton John, de 72 de ani, vorbește deschis despre trecutul lui în cadrul campaniei de promovare a filmului ”Rocketman”
foto: Guliver/Gettyimages
Citeste tot despre: 

Amintirile îl năpădesc, amintirile îl răscolesc! Elton John, în vârstă de 72 de ani, și-a surprins fanii cu o poveste din trecutul lui personal. Implicat în promovarea filmului biografic ”Rocketman”, care spune povestea creșterii megastarului Elton John, megastarul britanic a povestit că a fost virgin până la 23 de ani și că a fost dezvirginat într-un hotel din San Francisco, de managerul lui John Reid, care i-a devenit iubit.

Elton John a fost virgin până la vârsta de 23 de ani! Starul britanic în vârstă de 72 de ani, care a strâns o avere de 500 de milioane de dolari și intenționează să se pensioneze la finele turneului mondial în care se află în prezent, a povestit că s-a păstrat pentru o persoană specială. Recent, Elton John a povestit că prima lui partidă de sex a avut loc la vârsta de 23 de ani, într-un hotel din San Francisco, în compania managerului John Reid care i-a devenit și iubit. John povestește că era pregătit să ducă relația dintre el și Reid la un alt nivel și că a avut parte de o partidă plină de bucurie și entuziasm. ”Eram virgin atunci. Eram disperat să fiu iubit și să am parte de o relație tactilă cu cineva”, a declarat cântărețul pentru The Mirror.

Elton John a așteptat ”momentul potrivit”

Elton John esten implicat activ în promovarea filmului autobiografic ”Rocketman”. Starul britanic este interpretat în film de actorul Taron Egerton. Elton John explică scena de dragoste dintre Egerton și actorul Richard Madden (n.r. care îl interpretează pe John Reid) ca fiind una extrem de reală, care l-a făcut să fie năpădit de amintiri frumoase. Relația dintre cântăreț și managerul său a avut loc în anii ’70, la începutul carierei. ”Sunt foarte fericit de lansarea acestui film și de această scenă de sex. Sunt homosexual și nu vreau să ascund asta sub preș. Asta sunt și sunt fericit că îmi pot exprima liber identitatea și orientarea sexuală. Când mă uit la film și văd că John stă în brațele mele și îmi zâmbește, mă gândesc sincer și simplu că tocmai am avut parte de o partidă grozavă de sex și că am intrat în rândul oamenilor normali”, a mai adăugat Elton John.

Citește și:

Elton John, dus pe braţe, soţul cu copiii pe plajă

Aniversarea de 70 de ani a lui Elton John, o adevărată gală cu celebrități

Este căsătorit cu ”bărbatul vieții lui” și au doi copii împreună

Elton John spune că a urmărit cu emoție filmul ”Rocketman” pentru că surprinde inclusiv scandalul cu mama lui Sheila Eileen Dwight (n.r. interpretată de Bryce Dallas Howard), care nu a putut înțelege decât târziu ce se întâmpla cu fiul ei. Elton crede că bărbatul vieții lui este actualul soț, David Furnish, de 56 de ani, care l-a salvat atunci când căzuse în patima drogurilor și nu mai avea nici o scăpare. Cei doi cresc doi băieți împreună Elijah, de 6 ani și Zachary, de 8 ani, născuți de o mamă purtătoare cu contribuția materialului genetic al amândurora.

Loading...

Citește și

  • Gripa l-a obligat pe Elton John să anuleze mai multe concerte prevăzute pentru luna noiembrie, pe care urma să le susţină singur sau împreună cu Billy Joel. În plus, artistul suferă şi din caua unei infecţii bacteriene, informează NewsIn.

  • Aproximativ 7.000 de oameni au fost prezenţi aseară în Piaţa Constituţiei din Capitală, la concertul susţinut  de Sir Elton John (63 de ani).