El a purtat cei mai urâți pantofi la premiile Emmy 2015

allan_cummings.jpg

allan cumming
Allan Cumming (50 de ani)
foto: Getty

În timp ce alte vedete s-au străduit să fie cât mai elegante și corect îmbrăcate la premiile Emmy 2015, unul dintre actorii prezenți pe covorul roșu parcă și-a dat silința să aleagă cei mai urâți pantofi înainte de a veni la eveniment.

Allan Cumming (50 de ani) a purtat un sacou gri, asortat la o vestă din același material și o cămașă albă, dar, de la brâu în jos, acesta a fost o apariție cel puțin ciudată. La o pereche de pantaloni din stofă foarte largi, asemănători cu șalvarii turcești, bărbatul a asortat o pereche de pantofi populari pe internet pentru aspectul inestetic.

Așa arată cele mai urâte încălțări purtate pe covorul roșu

pantofi_allan_cummings.jpg

crocs pantofi allan cumming emmy
Allan Cumming (50 de ani) a purtat «crocs» la premiile Emmy
foto: Getty

 

Pantofii, numiți „crocs”, sunt renumiți pe internet pentru cât sunt de urâți. Pe rețelele sociale, internauții critică orice personaj care poartă astfel de încălțări, fie că este vorba de vedete sau nu. Alegerile vestimentare ale lui Allan Cumming au împânzit presa internațională și chiar dacă acesta a purtat o variantă business a pantofilor, tot nu a reușit să scape de critici.

Loading...

Citește și

 • taylor swift nicki minaj

  De când au fost făcute publice nominalizările pentru premiile MTV Video Music Awards (VMA) 2015, vedetele au început să se agite și să se certe între ele, unele mai nemulțumite decât altele. Așa se face că Nicki Minaj (32 de ani) a pornit un întreg război cu Taylor Swift (25 de ani) pe o rețea socială.

 • premiile mtv miley cyrus

  A fost paradă de sâni la Premiile MTV VMA (Video Music Awards n.r) din acest an. Duminică (30 august), multe vedete au uitat să îşi pună lenjerie intime şi au şocat prin alegerile lor vestimentare. S-a lăsat chiar şi cu scandal şi anunţuri şocante din partea unor artişti de calibru.

 • miley cyrus mtv vmas

  Poate cea mai controversată prezentatoare a Premiilor MTV, Miley Cyrus (22 de ani), a avut un incident cu garderoba sumară pe care a purtat-o la eveniment. Fosta Hannah Montana şi-a expus sânul, în timp ce îşi schimba una dintre cele 10 ţinute.

 • media music awards

  Gala de decernare a premiilor muzicale, Media Music Awards, a avut loc joi seară (3 septembrie) în Piața Mare din Sibiu. Pe scenă au urcat peste 40 de artiști îndrăgiți de public, care au făcut o atmosferă incendiară la eveniment.