El e fiul lui Terminator

t125-vedext-2.jpg

1991. Arnold Schwarzenegger în “Terminator 2: Ziua Judecăţii”
Foto: Guliver/ Splash News

E bucăţică ruptă din taică-su! Joseph Baena (18 ani) a reprodus un fragment din filmul „Teminator 2”. Experimentul realizat de prietenul cel mai bun al copilului din flori al lui Schwarzenegger a şocat planeta: seamănă izbitor cu starul.

În 2011, când relaţia adulterină cu menajera Mildred Baena a răbufnit în presă, familia Schwarzenegger a fost zguduită din temelii. Averea de peste 500 de milioane de dolari strânsă de actorul care ulterior devenise guvernatorul republican al statului California risca să se ducă pe apa sâmbetei. Însă nu a fost deloc aşa. În prezent, Arnold trăieşte separat de soţia lui Maria Shriver şi de cei patru copii pe care îi are cu aceasta, îşi întreţine băiatul din flori şi îl susţine financiar în carieră.

t225-vedext-1.jpg

2016. Joseph Baena, copia perfectă a tatălui său
Foto: Guliver/ Splash News

 

Nu a divorţat, ci au împărţit averea echitabil. Recent, Joseph Baena, de 18 ani, a luat exemplul părintelui său şi a debutat în cinematografie. Prietenul lui cel mai bun, studentul la cinematografie Ben Hess, l-a filmat în rolul lui Terminator, reconstituind scenă cu scenă secvenţele care l-au consacrat pe Arnold. Asemănarea este izbitoare. Gurile rele spun că Arnold şi-ar fi pus la bătaie câteva „zeci de milioane” pentru a produce împreună cu Sylvester Stallone (70 de ani) un film în care fetele lui Sly să joace alături de Joseph şi Patrick Schwarzenegger. Arnold s-a însurat cu Maria Shriver în 1986 şi are patru copii cu aceasta: pe Katherine, 26 de ani, Christina, 25 de ani, Patrick, de 22 de ani, şi pe Christopher, de 18 ani.

Fiul legitim, un dolofan

t325-vedete-spl1343898_009.jpg

Foto: Guliver/ Splash News

Christopher Schwarzenegger, de 18 ani, este cel mai mic din clan. Stă tot timpul după fusta mamei şi în ciuda faptului să Patrick, 22 de ani, trage de el să meargă la sala de forţă, Christopher mănâncă întruna şi stă la televizor. Gurile rele spun că are peste 130 de kilograme.
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1