Edith Gonzalez, pe micile ecrane de la 4 ani! Povestea emoţionantă a îndrăgitei actriţe

edith.jpg

Edith Gonzalez, pe micile ecrane de la 4 ani! Povestea emoţionantă a îndrăgitei actriţe
Sursa foto: Facebook

Edith Gonzalez a murit la vârsta de 54 de ani, anunţul fiind făcut public astăzi, de către jurnalistul Joaquín López-Dóriga.

Edith Gonzalez a murit la doar 54 de ani, după ce s-a luptat trei ani cu o boală cumplită: cancerul.

Actriţa mexicană a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în august 2016. Starul din „Inimă sălbatică” a fost supusă unei intervenţii de histerectomie totale şi a făcut mai multe şedinţe de chimioterapie şi radioterapie, în urma cărora şi-a pierdut părul.

În ultima vreme, Edith Gonzalez părea că se simte din ce în ce mai bine. Îşi recuperase podoaba capilară şi pozează în ipostaze din ce în ce mai sexy pe reţelele de socializare.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

Trei zodii de femei care vor avea tot ce îşi doresc în această vară

Andreea Esca, despre retragerea din televiziune. A anunţat când se va pensiona

Loading...

Citește și

  • În urmă cu câteva săptămâni, îndrăgita actriță de telenovele a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Și cum vorbim de o boală extrem de agresivă, actrița de 51 de ani a fost nevoită să ia decizii importante pentru a-și salva viața.

  • În august, anul trecut, Edith Gonzalez a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de col uterin și că a fost supusă unor intervenții chirurgicale pentru a putea fi extras țesutul canceros. Au urmat luni întregi de radiații, dar și de tratamente menite să-i întărească sistemul imunitar, pentru a avea o șansă de izbândă în fața cumplitei boli.

  • edith gonzalez a murit de cancer

    A murit actrița mexicană Edith Gonzalez. Aceasta avea doar 54 de ani și, deși fusese diagnosticată cu cancer, părea că-și revenise complet. Din păcate, în 13 iunie, a fost făcută publică teribila veste: Edith Gonzalez a murit în dimineața zilei de joi, într-un spital din Mexico City. Cauza morții nu a fost dezvăluită, dar se crede că are legătură cu cancerul ovarian și de col uterin cu care s-a luptat în 2016.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1