Ea e noua iubită a lui Leonardo DiCaprio! Actorul e îndrăgostit lulea

ela.jpg

iubita leonardo dicaprio ela kawalec
Ela Kawalec este un fotomodel originar din Polonia
Foto: Instagram

Deși s-a zvonit că se iubește cu Rihanna, Leonardo DiCaprio (41 de ani) a fost surprins ieșind în oraș cu o blondă superbă. Este vorba de modelul Ela Kawalec, alături de care a fost surprins de fotografi ieșind la plimbare cu bicicleta pin New York. Leonardo nu s-a sfiint să se ascundă și a îmbrățișat-o cu foc pe blondă, fără să-i pese că îl vede cineva.

Cei doi s-au cunoscut datorită unor priteni comuni și se pare că Ela i-a picat cu tronc lui Leonardo, scrie publicația britanică Daily Mail. Cuplul s-a bucurat de o ieșire în superbul New York, iar fotoreporterii au fost pe fază. Deși Leonardo Dicaprio și-a pus ochelari și o șapcă, lumea l-a recunoscut pe câștigătorul premiului Oscar din acest an.

Ela Kawalec este un fotomodel din Polonia care a devenit cunoscută în Statele Unite ale Americii. A prezentat pentru case de modă celebre și locuiește în Miami. 

Loading...
 
 

Citește și

 • the revenant leonardo di caprio oscar

  A cincea oară a fost cu noroc. Leonardo DiCaprio a câștigat, la 41 de ani, Oscarul pentru rolul principal din „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”. Actorul a mai fost nominalizat de trei ori până acum pentru categoria „Cel mai bun actor în rol principal” și o dată pentru „Cel mai bun actor în rol secundar”, dar 2016 a fost anul victorios. Actorul a pus în sfârșit mâna pe râvnita statuetă.

 • jennife lopez

  Jennifer Lopez a avut parte de un moment stânjenitor, dar amuzant, în timpul unei emisiuni. James Corden, britanicul care scoate vedetele de la Hollywood la plimbări cu mașina, cântă și se distrează împreună, a pus mâna pe telefonul lui J.Lo și de aici nu a mai fost decât un pas până la o experiență amuzantă.

 • leonardo dicaprio

  Noaptea de duminică (28 februarie) spre luni (29 februarie) a fost una glorioasă pentru Leonardo DiCaprio (41 de ani), care, după ani de așteptare și muncă asiduă, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal. La gala de premiere, desfășurată la Dolby Theatre, Hollywood, au fost prezente persoane importante din viața artistului.

 • leonardo dicaprio hotel lux

  Leonardo DiCaprio (41 de ani) deține un hotel ecologic de lux în Belize. Celebrul actor a investit milioane de dolari în cumpărarea și în transformarea unei mici insule într-o destinație turistică luxoasă. Declarându-se îndrăgostit de această țară, DiCaprio a dorit să ofere și altora șansa de a admira paradisul insule. Starul de la Hollywood a scos din buzunar o sumă uriașă pentru a cumpăra acest resort.

 • leonardo dicaprio oscar the revenant

  A trecut prin iad la filmările peliculei „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”. Asta povestește despre Leonardo DiCaprio (41 de ani) un membru al echipei de filmare conduse de regizorul Alejandro González Iñárritu. Sursa citată de publicația britanică Mirror spune că onorariul de 19,5 milioane de dolari a fost meritat pe deplin.

 • leonardo dicaprio oscar reactie

  Duminică noapte (28 februarie) va avea loc cea de-a 88-a ediție a galei Premiilor Oscar. De această dată, fanii lui Leonardo DiCaprio (41 de ani) se așteaptă să-l vadă pe actor cum va reacționa dacă va câștiga Oscarul. De-a lungul anilor, internetul s-a amuzat pe seama starului de la Hollywood, care a oferit reacții inedite de fiecare dată când a pierdut mult râvnita statuetă.