Ea e iubita lui Brad Pitt? E mai tânără cu 32 de ani și seamănă cu Angelina Jolie

brad_pitt.jpg

brad pitt ella purnell
Brad Pitt, fermecat de o actriță mai tânără cu 32 de ani decât el
Foto: Getty/Hepta

Chiar după ce se zvonise că relația dintre Brad Pitt și Angelina Jolie se îmbunătățește, showbizul este din nou zguduit de o știre controversată. Gurile rele spun că celebrul actor s-ar fi îndrăgostit de o actriță care este mai tânără cu 32 de ani decât el. În plus, mulți zic că seamănă foarte mult cu Angelina.

La doar 21 de ani, Ella Purnell este într-adevăt o actriță de o frumusețe rară și n-ar fi imposibil ca șatena să-i fi răpit inima lui Brad. Dacă mai adaugi la acest aspect și faptul că tânăra actriță are trăsături asemănătoare cu ale Angelinei Jolie, când era mai tânără, deja ne închipuim o mulțime de scenarii.

ella purnellZoom
Ella Purnell este o actriță de o frumusețe rară, care l-a impresionat pe Brad Pitt
Foto: Getty

Ella chiar a interpretat un rol al Angelinei Jolie în filmul „Maleficent”. Tânăra actriță a jucat rolul personajului principal, în copilărie. A fost un rol relativ minor, dar Brad Pitt a observat-o și cu greu și-a mai putut lua ochii de la ea, considerând-o o actriță foarte talentată.

ella purnellZoom
Cei care au răspândit zvonul spun că Ella ar semăna foarte bine cu Angelina Jolie, în tinerețe
Foto: Getty

În ceea ce privește zvonurile potrivit cărora ea și Brad ar avea o relație ascunsă, o sursă apropiată Ellei, spune că totul este o scorneală. Potrivit The Mirror, actrița de origine britanică a făcut o impresie bună în mai multe roluri din filme celebre, iar Brad Pitt și-ar fi dorit ca ea să joace într-unul dintre filmele sale. La rândul ei, Ella se simte flatată de atenția pe care i-o acordă starul din memorabilul film „Troia”.

brad pitt angelina jolieZoom
Brad și Angelina nu au avut oficial o relație cu alte persoane, de când au divorțat
Foto: Hepta

În mod oficial însă, nici Brad Pitt, nici Angelina Jolie nu au început o relație de când cei doi s-au despărțit. Mulți se bucurau la gândul că „Brangelina” ar putea reveni în showbiz, iar o astfel de știre, despre o posibilă relație cu o femeie atât de tânără, i-a șocat pe admiratori.

loading...

Citește și