E oficial: Jennifer Aniston şi Justin Theroux au divorţat. Cele 10 cauze care au dus la despărţire

spl1546223_023.jpg

justin theroux, jennifer aniston, brad pitt, angelina jolie, despartire, divort
Orgolios, Justin nu a suportat că Jennifer îi luat tot timpul prim-planul
foto Guliver / Splashnews

Acum o lună se giugiuleau de mama focului şi păreau cuplul perfect, iar acum divorţează! Jennifer Aniston, 49 de ani şi Justin Theroux, 46 de ani, au anunţat oficial că „se au ajuns reciproc la decizia că trebuie să divorţeze... cu dragoste”. Ştirea a înfierbântat întreaga planetă. Milioane de admiratori i-au sugerat lui Aniston să revină la Brad Pitt (54 de ani) pentru că şi el... „e liber de contract”.

E clar: Jennifer Aniston nu are noroc în dragoste. După mariajul de cinci ani 2000-2005 cu Brad Pitt (n.r. compromis de Angelina Jolie) şi relaţia eşuată cu artistul John Mayer, în 2008, Aniston a crezut că i-a pus Dumnezeu mâna în cap când s-a cuplat cu Justin Theroux. L-a cunoscut pe Theroux în 2007, la filmările pentru „Tropic Thunder”, după ce le-a făcut cunoştinţă Ben Stiller. S-au reîntâlnit la filmări în 2010, pe platoul de la „Wonderlust”, dar nu s-a înfiripat nimic între ei pentru că Theroux era încă în relaţia amoroasă care dura de 14 ani cu stilista Heidi Bivens.

Un an mai târziu însă, Cupidon şi-a făcut datoria: Jen şi Justin au apărut în public la petrecerea de după gala MTV Movie Awards, din Los Angeles. La câteva luni după cei doi porumbei s-au mutat împreună, împărţind acelaşi aşternut atât în vila din Bel Aiur cât şi în apartamentul din New York. Când a împlinit 41 de ani, Justin a cerut-o de nevastă pe Jennifer care a spus „da”. Asta se întâmpla în 2012.

În 2015, în luna august, cei doi actori s-au căsătorit în curtea vilei din Bel Air. Ultima apariţie în public a celor doi în calitate de soţ şi soţie a fost în a treia zi din an, în Cabo, Mexic. Relaţiile păreau tensionate. Nici la aniversarea de 60 de ani a lui Ellen DeGeneres nu au mers împreună şi nici la ziua de naştere a Jennifer Aniston, Justin nu a fost prezent. Joi, biograful lui Aniston a dat anunţul oficial. Iată principalele 10 cauze ale unei despărţiri neaşteptate:

1. Diferenţa de vârstă

Jennifer Aniston mai are doar un an până când va împlini 50 de ani. Justin Theroux are 46 de ani şi, conform psihologilor de la NY Post, este la vârsta critică la care „vrea să experimenteze şi să cunoască partenere mai tinere”. Mental, actorul simte că trebuie să recupereze perioada când şi-a „inhibat spiritul de cuceritor”: între 1997-2011 a fost cu Heidi Bivens şi din 2011 până recent cu Aniston.

2. Diferenţa de avere

Jennifer Aniston are o avere estimată la peste 220 de milioane de dolari, iar Justin la 20 de milioane de dolari.

3. Incompatibilitate zodiacală

Jennifer Aniston este un Vărsător vocal, independent şi „de casă” în timp ce Justin Theroux este un Leu pătimaş, ambiţios, încăpăţânat şi impunător. Relaţia a fost una pasională, energică şi plină de provocări la început (2011-2012), odată dispărut magnetismul dintre ei, cei doi au ajuns să se certe constant.

4. Lipsa copiilor

De aproape zece ani, toată presa mondenă anunţă ştirea că Aniston este gravidă. Şi asta pentru că actriţa îşi doreşte enorm să devină mamă încă din timpul căsniciei cu Brad Pitt. Gurile rele spun că după lungi tratative pe acest subiect, Theroux i-ar fi spus că vrea să mai aştepte până când va deveni tată, după modelul George Clooney.

5. Competiţia profesională

La capitolul notorietate, între cei doi fosşti soţi este o diferenţă colosală. Dacă Justin Theroux are un salariu de 75.000 de dolari pe episod pentru serialul de televiziune „Cei Rămaşi”, difuzat de HBO, Jennifer joacă în cu totul altă ligă. Contractele semnate de ea pleacă de la 1,5 milioane de dolari şi nu se mai complică jucând în producţii de televiziune.

6. Viaţa agitată

Din cauza filmărilor, cei doi nu mai apucau să mai stea împreună în ultimul an. Deşi vorbeau ore în şir la telefon, nu reuşeau să pună la punct problemele din cuplu.

7. Crizele de gelozie

Jennifer Aniston a fost traumatizată de despărţirea de Brad Pitt. Şi-a pierdut încrederea în partenerii ei şi, susţin apropiaţii, a ajuns să angajeze în 2016 un detectiv particular care îl rumărea pe Justin Theroux la filmări pentru că îl suspecta de infidelitate.

8. Relaţiile cu foştii

Majoritatea discuţiile aprinse dintre cei doi porneau de la faptul că Jennifer Aniston vorbea noaptea la telefon cu Brad Pitt, după ce acesta din urmă a fost îndepărtat din familie în septembrie 2016, de Angelina. Theroux a reluat atunci legătura cu Bivens, de 41 de ani.

9. Contractul prenupţial

Chiar dacă nu au fost căsătoriţi decât doi ani şi jumătate, Jennifer şi Justin au reuşit să facă bani mulţi împreună pozând ca familia perfect în diferite campanii publicitare. Conform bilanţului pe 2017, cuplul era evaluat pe piaţa de publicitate la 170 de milioane de dolari. Ei au făcut reclamă la diferite companii aeriene, agenţii de turism, firme de apă potabilă, lanţuri de supermarketuri şi chiar maşini.

10. Influenţa prietenilor

Relaţia de prietenie dintre Courteney Cox (53 de ani) s-a dovedit a fi nocivă. Courteney a fost măritată până în 2013 cu David Arquette, iar divorţul le-a apropiat foarte tare pe cele două colege din serialul „Prietenii tăi”. Gurile rele spun că între Courteney şi Justin Theroux exista o antipatie imensă, Jennifer Aniston fiind pusă de nenumărate ori în postura de se împărţi între ei.

loading...
Loading...

Citește și