E din nou mămică! Halle Berry a născut un băieţel

Actriţa Halle Berry a născut, sâmbătă, la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, conform Mediafax. Băieţelul este primul copil al vedetei cu soţul său, Olivier Martinez.

Actriţa americană, în vârstă de 46 de ani, mai are o fiică, Nahla, născută în martie 2008, cu fostul ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry.

Halle şi Olivier au anunţaţ, în luna aprilie, că aşteaptă un copil, purtătorul lor de cuvânt afirmând: "Confirmăm că Halle Berry şi Olivier Martinez aşteaptă un copil. Nu vom oferi alte informaţii".

De asemenea, la sfârşitul lunii iulie, actriţa afirma că vrea să se întorcă foarte repede la muncă după ce va naşte, subliniind că nu vrea să ia o pauză în carieră după acest eveniment din viaţa sa.

"După ce voi naşte o să mă întorc la muncă cât mai curând posibil. Când am născut-o pe Nahla, mi-am luat o pauză de la muncă de aproape 4 ani. Dar, cum acum în cariera mea lucrurile merg foarte bine, vreau să lucrez în continuare. Din cauza aceasta, băieţelul va călători cu mine", a declarat actriţa.

În luna iulie, Halle Berry s-a căsătorit cu logodnicul ei, actorul francez Olivier Martinez, în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc în Franţa. Cei doi actori s-au căsătorit la Chateau des Condé din comuna Vallery, în Bourgogne, în faţa a circa 60 de invitaţi, printre care s-au numărat mama lui Martinez, Rosemarie, şi fratele Vincent.

FOTO Ce graviduţă voioasă e Halle Berry! Cum dansează pe ritmul muzicii!


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1